Τετάρτη, Ιανουαρίου 16

Νέες προσθήκες στον Εθνικό Κεφαλονιάς που βάζει εμπειρία και "νιάτα" στο ρόστερ του


Έχουμε μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη και οι περισσότερες των ομάδων ψάχνουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ενίσχυσης τους, προκειμένου να πετύχουν τους αρχικούς τους στόχους, άλλες για την παραμονή, άλλες για την είσοδο τους στην τελική 4αδα και κάποιες, πιο δυνατές για το νταμπλ!
Μια από αυτές είναι και ο Εθνικός Κεφαλονιάς. Η ομάδα του Νικόλα Κουρούκλη, πρόσθεσε ακόμη δυο αξιόλογους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της με στόχο την εμπειρία και τα νιάτα.
Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Σάκη Αναλυτή από τα Διλινάτα και τον νεαρό Δημήτρη Αναλυτή επίσης από την ίδια ομάδα.
Το «μπαμ» ο Εθνικός με Σάκη Αναλυτή….
Ίσως η πιο μη αναμενόμενη μεταγραφή του Ιανουαρίου έγινε από τον Εθνικό.
Αυτό γιατί μετά, από 14 συνεχόμενα χρόνια στο Α’ τοπικό και στην ομάδα των Διλινάτων, ένας εκ των αρχηγών και προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου, αποφάσισε να συνεχίσει στον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Ο Σάκης, ένα από τα καλύτερα παιδιά του τοπικού μας ποδόσφαιρου, πάντα ο παίκτης του προπονητή, προσφέρει τα μέγιστα σε όποια θέση και αν αγωνίζεται και είναι μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Νίκου Κουρούκλη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ιστορική ομάδα του Αετού Καμιναράτων.
Ακολούθησε ο Αστέρας Ληξουρίου στην Δ’ εθνική, όπου κατέκτησε και το κύπελλο το 1997 με συμπαίκτη τον γνωστό προπονητή της Καλαμάτας Γιάννη Χριστόπουλο.
Στη συνέχεια, αγωνίστηκε για 5 χρόνια στο Εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά, όπου επέστρεψε το 2004, παίζοντας για 1 χρόνο με την ομάδα της Αγωγής, όπου υπήρξαν συμπαίκτες με τον τωρινό προπονητή του Νίκο Κουρούκλη αγωνιζόμενοι στους διπλούς τελικούς με αντίπαλο την ομάδα της Λειβαθούς.
Το 2005 ξεκίνησε η μακράν θητεία του στα Διλινάτα, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012 και το κύπελλο το 2015.
Την απόκτηση του Δημήτρη Αναλυτή ανακοίνωσε ο Εθνικός από την ομάδα των Διλινάτων.
Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σαν κεντρικός μέσος.
Έχει πολύ καλή έφεση στο σκοράρισμα και αναμένεται να καλύψει θέση μικρού στην ομάδα του Ληξουρίου.
Σίγουρα μια πολύ καλή προσθήκη που θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Νίκου Κουρούκλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου