Κυριακή, Ιανουαρίου 6

Δηλώσεις του προπονητή της παιδικής ομάδας του Α.Σ.Κ. για την πρόκριση της στο final6 της ΕΣΚΑΗ


Η παιδική ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α.Η. επικράτησε χθες το μεσημέρι, εκτός έδρας του Αίολου Αγυιάς με σκορ 58-56 και προκρίθηκε στο final6 της Ένωσης που θα διεξαχθεί προσεχώς.
Εμείς να συγχαρούμε τον Α.Σ.Κ. για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, τους προπονητές, αθλητές και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια. 
Ας δούμε παρακάτω δηλώσεις του προπονητή της παιδικής ομάδας του Α.Σ.Κ. κ. Π. Ματιάτου για την πρόκριση της ομάδας του στο final6 της ΕΣΚΑΗ:
«Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Αύγουστο, χάρις στην αφοσίωση, την εργατικότητα και την αγάπη των παιδιών στην ομάδα μας, στέφθηκε με επιτυχία και είναι πλέον στις έξι καλύτερες της Ε.Σ.Κ.Α.Η.
Μιας περιφέρειας τεσσάρων νομών, αφήνοντας έξω παραδοσιακές ομάδες του Πατραϊκού μπάσκετ, όπως του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής.
Λίγα λόγια σαν υπεύθυνος προπονητής του παιδικού τμήματος, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι στην ελίτ του μπάσκετ, σε τμήματα υποδομής της περιφέρειας.
Μιας περιφέρειας, που ας σημειωθεί ότι είναι από τις κορυφαίες στον Ελλαδικό χώρο, με προεξέχουσες τις ομάδες του Προμηθέα Πατρών.
Η διάκριση μας αυτή, δείχνει τη σοβαρή και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και απόρροια της είναι όλες αυτές οι διακρίσεις.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γονείς των μικρών αθλητών μας, οι οποίοι έχουν βοηθήσει την προσπάθεια μας, όλον αυτόν τον καιρό (χρειάστηκε μάλιστα να ταξιδέψουμε 5 το πρωί για τους αγώνες μας, λόγω συγκοινωνιακών προβλημάτων) και να αναφέρω ότι σε όλη αυτή την διαδικασία συμμετείχαν είκοσι αθλητές, οι οποίοι πρόσφεραν από την πλευρά τους το μάξιμουμ!

Επίσης, στον έφορο του τμήματος κ. Γιώργο Γκαβό, που πάντα είναι κοντά μας και μας προσφέρει τα πάντα.
Τον coach Γιάννη Βουργίδη που από διάφορα πόστα με την αγάπη του για τον Σύλλογο, βοήθησε την προσπάθεια μας.
Φυσικά και την ομάδα μας που κάνει υπερπροσπάθεια για να συνεχίσει ο Σύλλογος την συμμετοχή των τμημάτων του σε όλες τις δραστηριότητες τους.
Τώρα θα συνεχίσουμε με προσήλωση και πίστη στις αρχές μας, να χαρούμε αυτή μας τη συμμετοχή, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους με ισχυρές προδιαγραφές στο άθλημα, όπως γήπεδα ιδιόκτητα, εμπειρίες αθλητών κ.λπ..
Εμείς, αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα δώσουμε τον αγώνα μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο.
Τελειώνοντας να πω, ότι το Κεφαλονίτικο μπάσκετ μπορεί να νοιώθει περήφανο από τα νέα παιδιά του, τα οποία σίγουρα αξίζουν και το μεγαλύτερο χειροκρότημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου