Κυριακή, Απριλίου 7

Ήρθε και ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός..... Πάμισος - Εικοσιμία 1-1


Στη Μεσσήνη κατάφερε η Εικοσιμία να πάρει τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας και τρίτο συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και πολύ καιρό,στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και στον 8ο όμιλο, αναδείχθηκε ισόπαλη με τον τοπικό Πάμισο και σκορ 1-1.
Το αυθημερόν κοπιαστικό ταξίδι στη Μεσσήνη, σίγουρα επηρέασε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Μιχ. Αθηναίου (δεν ταξίδεψε στην Καλαμάτα) που έδωσαν την ψυχή τους να μην γνωρίσουν την 23η ήττα στο πρωτάθλημα και πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση.
Πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο αυτά τα παιδιά, όχι γιατί πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας ισοπαλία, αλλά για την γενικότερη ηρωική προσπάθεια τους να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα τους.
Αυτή θεωρώ και όχι μόνο εγώ, ότι ήταν η μεγαλύτερη τους επιτυχία... 
Μπράβο ρε μάγκες!!
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 21’ με σκόρερ τον Βλάχο, έπειτα από ωραία πάσα του Χελά.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς θα φέρει το ματς στα ίσια στο 76’ με πολύ όμορφη γυριστή κεφαλιά του Καπλάνη, μετά από το μακρινό φάουλ-γέμισμα του Μπούσι στην αντίπαλη περιοχή.
Διαιτητής ο κ. Ηλ. Κόκκορης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τσούκα και Ν. Σταματόπουλο από την Αρκαδία.
Οι συνθέσεις
Πάμισος Μεσ.:(Μ. Φασουλής), Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μαράντος, Βλάχος, Ρήγας, Κοντομανωλόπουλος (83’ Αλεβίζος), Παπαδόπουλος, Χελάς (73’ Χαρλέπας).
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Στεφανάτος, Μινέτος, Ντεντλάλα, Μάστορας, Κορσιάνος, Μπούσι, Χρηστάτος (55’ Καπλάνη), Κούρτι (46’ Κorshumov), Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου