Δευτέρα, Απριλίου 15

Τελείωσαν τα βάσανα της Εικοσιμίας... Επιστρέφει στο τοπικό με ψηλά το κεφάλι και έναν μεγάλο άθλο


Mε εκτός έδρας ήττα και πολύ καλή εμφάνιση, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2018-2019 η ομάδα της Εικοσιμίας και επιστρέφει με το κεφάλι ψηλά και την καθολική αναγνώριση για των άθλο αυτών των παιδιών να κρατήσουν την ομάδα τους ζωντανή.
Από την άλλη, ομάδα του Διστόμου με την 9η νίκη της στο πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες, 11 ήττες, 36 – 29 γκολ), έφτασε στους 33 βαθμούς, κατέλαβε την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τώρα περιμένει να δει τι θα γίνει με το θέμα «αναδιάρθρωση».
Στο παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Εικοσιμίας Κεφαλονιάς που από την πλευρά της τερμάτισε στην τελευταία θέση.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή στο γύρισμα του Σένκα, αλλά η διαιτητής έδειξε παίζεται.
Τρία λεπτά αργότερα, όμως, προηγήθηκαν στο σκορ. Ο Στασινόπουλος από τα δεξιά έκανε ωραία σέντρα – σουτ, η μπάλα πήγε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Τσέτσα και κατόπιν στα δίχτυα του για το 1-0.
Στο 17’ Σένκα μπήκε στην περιοχή, έπιασε και το σουτ, ο Τσέκα απέκρουσε με το πόδι.
Στο 27’ ο Βλάχος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, το πλασέ που έκανε δεν ήταν δυνατό, όμως και ο Τσέτσα απέκρουσε.
Στο 31’ ο Σένκα κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε με ωραίο τρόπο ο ίδιος και στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσέτσα έκανε το 2-0.
Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ. Μετά από αντεπίθεση ο Κορσούμοβ έκανε την σέντρα και ο Ντεντλάλα από κοντά με προβολή μείωσε σε 2-1. Αυτό ήταν το 4ο γκολ της ομάδας της Κεφαλλονιάς στο πρωτάθλημα(!)
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Στασινόπουλος κατέβασε ωραία την μπάλα, προχώρησε, στο τετ-α-τετ που είχε όμως πλάσαρε άστοχα και έχασε ευκαιρία για το 3-1.
Στο 50’ ο Καραλής από αριστερά έκανε την σέντρα, ο Μουντοκαλάκης σε πρώτο χρόνο και ο Κουβέλης σε δεύτερο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 59’ έγινε η βαθιά μπαλιά στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Καραλής έδωσε στον Δήμου, αυτός ελίχθηκε ωραία, έπιασε και το σουτ, η μπάλα πέρασε διαγώνια άουτ.
Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή κα στον άξονα, το εκτέλεσε ο Αρντιτ Μπούσι, ο Ιωαννίδης με υπερένταση απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70’ σε μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι ότι ξεκίνησε από θέση οφ-σάιντ, ο Πολυδωράτος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ο Ιωαννίδης, όμως, απέκρουσε και έσωσε τους γηπεδούχους.
Στο 87’ ο Στάρις έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μουντοκαλάκης μέσα στην περιοχή, δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέτσα στο τετ-α-τετ, στην τελευταία φάση του ματς. 
Οι «πρωταγωνιστές»
Αμβρυσσέας Διστόμου (Γιώργος Κετικίδης): Ιωαννίδης – Στασινόπουλος, Ζυγογιάννης, Ζαφειρίου, Κουβέλης  -  Βλάχος (46’ Μουντοκαλάκης), Βηχος, Στάρις  -  Αντωνίου (52’ Δήμου), Σένκα, Καραλής. 
Α.Ο. Εικοσιμίας Κεφαλονιάς (-):Τσέτσα  -  Στεφανάτος, Μινέτος, Ντεντλάλα, Μάστορας (73’ Κουμαριώτης), Κορσιάνος, Μπούσι, Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Κορσούμοβ, Ντουκάι.
Διαιτητής ήταν η Ειρήνη Πίγγιου από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας (πρώτο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική).
Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Νίκος Γενναίος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών και ο Γιώργος Χριστοδούλου από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου