Παρασκευή, Απριλίου 12

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση των φιναλίστ του τοπικού κυπέλλου με την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, η καθιερωμένη συνάντηση των δυο φιναλίστ, με το προεδρείο της διοργανώτριας, ενόψει του τελικού του τοπικού κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη 17/4 και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στη συζήτηση πήραν μέρος, εκτός του προέδρου της διοργανώτριας κ. Θ. Βαλσαμή, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γ. Καραντινός και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ. Λιακόπουλος.
Από πλευράς Σωματείων, εκ μέρους του Παλληξουριακού ο κ. Π. Κονταρίνης, ενώ τον Πυλαριακό εκπροσώπησε η γραμματέας κα Μ. Αλυσανδράτου.
Παρόντες ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Σπ. Παπαδάτος, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ηλ. Ζερβό.
Στη συνέχεια ανταλλάγησαν απόψεις για το τελετουργικό, αλλά και όποιες λεπτομέρειες αφορούν τον τελικό.
Υπήρξε σύγκληση σε όλα και οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες. Μάλιστα όπως τόνισε η Γραμματέας του Πυλαριακού κ. Μ. Αλυσανδράτου, «....ο συγκεκριμένος τελικός πρέπει να αποτελέσει γιορτή για όλους και ο Πυλαριακός θα το δει ακριβώς έτσι» και φυσικά οι άνθρωποι του Παλληξουριακού συμφώνησαν απόλυτα!
Η διαιτησία του τελικού θα είναι 4μελής, αφού θα υπάρχει και τέταρτος, ενώ θα έχουμε και δύο παρατηρητές στον αγωνιστικό χώρο.
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, μεταξύ αυτών και κάποιες ειδικές βραβεύσεις, από τα ίδια τα Σωματεία, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε αυτά.
Εμείς απλά θα σας προτείνουμε να παρευρεθείτε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την Τετάρτη 17/4, στη μεγάλη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και να παρακολουθήσετε, όσα δεν μπορούν να γραφούν αυτή την στιγμή για ευνόητους λόγους.
Δείτε παρακάτω εικόνες από τη σημερινή συνάντηση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου