Παρασκευή, Απριλίου 19

Η pregame της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2018-2019


Μπαίνουμε πλέον στην 4η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας σε ένα πολύ αγωνιώδες θα λέγαμε και ποιοτικό πρωτάθλημα, που όπως φαίνεται έτσι θα πάει μέχρι την ολοκλήρωση του.
Αυτή η αγωνιστική φυσικά και θα είναι εξαιρετικά σημαντική για τις τρεις διεκδικήτριες ομάδες του φετινού τίτλου και την περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον. Ίσως δώσει κάποια εικόνα για τη συνέχεια, ίσως και όχι.
Η αυλαία ανοίγει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, με ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για τους Πρόννους, οι οποίοι  θέλουν τη νίκη, να φιλοξενούνται στο ανακαινισμένο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 5 το απόγευμα, από τα αδιάφορα και μόνο βαθμολογικά Φωκάτα.

Η συνέχεια της αγωνιστικής την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21/4, την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, με το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στα Διλινάτα και τον πρωτοπόρο, αήττητο, κυπελλούχο Παλληξουριακό.
Ένα παιχνίδι πολύ κομβικό και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους που σε περίπτωση ήττας τελειώνουν, εκτός θαύματος με την υπόθεση τίτλος.
Και τα δύο παιχνίδια τα περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία.
Να αναφέρουμε για μία ακόμη φορά, ότι ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει άνευ μπαράζ στην Γ’ εθνική της επόμενης χρονιάς.
            

Ο κυπελλούχος Παλληξουριακός στην κορυφή αήττητος και πρωτοπόρος
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 20-4-2019   ώρα:  17:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Πρόννοι
Μαγουλάς
Σπύρος
Αντωνιάδης Ν.
Θωμάς Β.
2.
Κυριακή 21-4-2019   ώρα:  17:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός
Χρηστάτος 
Σπύρος
Καραΐσκος Απ.
Ρηγοπούλου Δ.
            
Σάββατο 20/4/2019
Κομβικό παιχνίδι για τους Πρόννους απέναντι στα βαθμολογικά μόνο αδιάφορα Φωκάτα
Με ένα πολύ σημαντικό και με μονόπλευρο βαθμολογικά ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, το Σάββατο το απόγευμα στις 5 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Φωκάτων - Πρόννων.
Οι γηπεδούχοι, ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα της σειράς, δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός της πρόκλησης της κατάκτησης των πρώτων τους και ιστορικών βαθμών στη σειρά που τους δίνει αγωνιστικό!
Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους είναι κάτι παραπάνω από κομβικό, αφού από το αποτέλεσμα του θα κριθεί το μέλλον τους, σε ότι αφορά την διεκδίκηση της πρωτιάς και της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Ιδιαίτερα, όταν την επόμενη ημέρα, στο γήπεδο Αργοστολίου υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι Διλινάτων – Παλληξουριακού, όπου μια νίκη των Διλινάτων ή ακόμη και ισοπαλία και εφ' όσον αυτοί έχουν επικρατήσει των Φωκάτων, θα τους βάλει οδηγούς στον βαθμολογικό πίνακα και θα τους ανοίξει το δρόμο στην διεκδίκηση της 1ης θέσης!
Πολύ σημαντικό λοιπόν το παιχνίδι για την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, που σε αυτή την σειρά βασισμένη στην ποιότητα και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της, κάνει πολύ καλή πορεία και παραμένει αήττητη στη σειρά με 2 νίκες και μια ισοπαλία!!
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τα καταπληκτικά φέτος Φωκάτα, να επιδιώκουν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους!
Σίγουρα η αγωνία θα είναι μεγάλη μέχρι το τέλος.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας:Οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη στις έδρες τους. 
Τα Φωκάτα στις Κεραμειές με σκορ 3-1 στον α' γύρο και οι Πρόννοι 2-0 στα Τζαννάτα στον β'.
Στα playoffs και τον πρώτο γύρο, οι Πρόννοι είχαν επικρατήσει στα Τζαννάτα με σκορ 2-0.
        
Κυριακή 21/4/2019
Μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ..... Μπορεί και να κρίνει την τύχη των δύο ομάδων για τη συνέχεια
Η συνέχεια της αγωνιστικής την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21/4 όπου στο ίδιο γήπεδο και το μεγάλο ντέρμπι, τα Διλινάτα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς και για τις δύο ομάδες, φιλοξενούν τον πρωτοπόρο, αήττητο και φετινό κυπελλούχο Παλληξουριακό.
Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους οι οποίοι με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης, λογικά αποχαιρετούν ακόμη και την διεκδίκηση για τον τίτλο, αφού στους δυο αγώνες που απομένουν θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά, ιδιαίτερα αν οι Πρόννοι περάσουν από τα Φωκάτα.
Και για τους κυπελλούχους τα πράγματα, σε ότι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, αφού με νίκη θα βρεθούν μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου και την επάνοδο τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την επόμενη περίοδο. Τουλάχιστον θα κρατούν στα δικά τους χέρια την τύχη τους.
Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένα μεγάλο ντέρμπι μας περιμένει την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο οποίο περιμένουμε ποιότητα ποδοσφαιρική και θέαμα. Άλλωστε και οι δύο ομάδες, με οδηγό το παιχνίδι του πρώτου γύρου της σειράς, να έχουν την δυνατότητα και την εμπειρία να το κάνουν.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την κατάκτηση του δεύτερου φετινού τους τροπαίου, το τοπικό κύπελλο, σίγουρα βρίσκονται με την ψυχολογία στα ύψη και πλέον μοναδικός τους στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, από το triple crown, σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα τους.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού», δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και όλοι το γνωρίζουν αυτό.
Έτσι θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο για το τρίποντο που θα τους δώσει «ανάσα» και γιατί όχι, να μην τους κάνει και φαβορί για τη συνέχεια.
Περιμένουμε λοιπόν σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή στο Αργοστόλι και μάλιστα σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας: Μια ισοπαλία στις Κεραμειές, στον α' γύρο χωρίς σκορ (0-0) και μια νίκη για τους "ερυθρόλευκους" στον Άγιο Αντώνη με σκορ 2-0 σε παιχνίδι για τον β' γύρο!
Στα playoffs για τον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με σκορ 2-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
3
1
2
0
6 - 3
9
2.
Α.Ο. Πρόννοι
3
2
1
0
5 - 2
8
3.
Α.Ο. Διλινάτα
3
1
1
1
4 - 4
6
4.
Α.Ο. Φωκάτα
3
0
0
3
0 - 6
0
        
Η επόμενη 5η Αγωνιστική Playoffs
(Τετάρτη 24/4)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου