Δευτέρα, Απριλίου 22

Δεν έφτασε η νίκη 5-0 επί του Εθνοφρουρού για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, το οποίο στη συνέχεια αποδείχθηκε αδιάφορο αφού ο Πυλαριακός πέρασε από τις Βασιλικάδες, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο φινάλε του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, απλά έκανε το χρέος του και επικράτησε εύκολα του Εθνοφρουρού με σκορ 5-0.
Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλα και αρκετά παραγωγικοί πέτυχαν 5 τέρματα, έχοντας στραμμένο το ένα τους... αυτί προς τα Βόρεια και το «Στ Βασιλάτος», μπας και ερχόταν το καλό νέο. 
Κάτι που δεν έγινε και έτσι η ομάδα του Τάκη Φωή, δεν θα καταφέρει να κάνει δική της την κούπα. Όμως θα γράψει ιστορία με την άνοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α’ τοπική κατηγορία.
Ο Εθνοφρουρός από την άλλη, με μια γενικότερα αξιόλογη πορεία φέτος, κέρδισε εμπειρίες για τη συνέχεια.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ο Beshaj θα βγάλει την σέντρα από δεξιά ο Βανδώρος θα κάνει μια κεφαλιά, η μπάλα θα φτάσει στον Πάπα, που με νέα κεφαλιά θα αναγκάσει τον Σφαέλο να πέσει στην δεξιά του γωνία και να την διώξει κόρνερ.
Στο 9’ ο Βανδώρος θέλει να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Ν. Μιχαλάτου και θα υποδειχθεί πέναλτι από τον κ. Ν. Αντωνιάδη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο έμπειρος στράικερ, Λ. Βανδώρος και ευστοχώντας θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.
Ο Μπάμπης, θα είναι ο σκόρερ του 0-2 για το «τριφύλλι» στο 21’ με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά την σέντρα από αριστερά του Τασιούλη.
Στο 27’ ο Μπάμπης με πολύ έξυπνη κάθετη θα βρει τον Βανδώρο απέναντι από τον Σφαέλο, με τον έμπειρο σκόρερ να τον αποφεύγει και να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 0-3 του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Στη συνέχεια θα πέσει ο ρυθμός και οι φάσεις θα λείψουν μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων 45’ σου αγώνα.
Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση 3’ ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 0-4 με πλασέ του Τσάκου από κοντά, μετά την πάσα του Βανδώρου.
Ο Σφαέλος στο 58’ θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ στο σουτ του Deraj, από τα όρια της περιοχής.
Ένα νέο σουτ για τους φιλοξενούμενους στο 64’ από τον Τσεκίτσι θα στείλει την μπάλα, λίγο έξω από την εστία του Σφαέλου.
Με τη συμπλήρωση 80’ στο παιχνίδι οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στο 0-5 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπάμπη στο παιχνίδι, με ωραίο εξωτερικό φάλτσο, στην κίνηση, από πολύ κοντά, μετά την σέντρα από αριστερά του Πίρρα.
Αυτό το 0-5 θα είναι το τελικό και ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, από την νέα περίοδο θαα γράφει ιστορία με τη συμμετοχή του στην Α’ τοπική κατηγορία.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην αρχή του αγώνα με απόφαση της διοργανώτριας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Εθνοφρουρού Ηλία Λυμπεράτου.
Μάλιστα οι συμπαίκτες του στον όρκο φώναξαν το όνομα του συμπαίκτη τους, σε μια συγκινητική στιγμή για όλους μας.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Απ. Καραΐσκο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός: (-), Σφαέλος, Μπάμπης, Μιχαλάτος Ν., Χατζηνικολάου, Τζωρτζάτος, Δανελάτος, Σέρρας, Θωμάτος Γ., Τουλουμενίδης, Τσουραμάνης (56’ Χριστακόπουλος), Γασπαρινάτος (46’ λ.τ. Τσεκατίνης).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Σπαθής (81’ Μουρελάτος), Τασιούλης (71’ Κλωνής), Σακκάτος, Τσάκος (59’ Τσεκίτσι) Κατσούρης, Πάπα, Μπάμπης, Βανδώρος (67’ Πίρρα), DeraJ, Beshaj.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου