Δευτέρα, Απριλίου 22

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.: Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ποσειδώνα Ληξουρίου για το Επτανήσιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για κεδηκε

Οι Επτανήσιοι Αγώνες  Τεχνικής Κολύμβησης αποτέλεσαν σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Κεφαλονιά και η Επιτυχία τους άνοιξε τον δρόμο για την Τεχνική Κολύμβηση και για τα επόμενα Πρωταθλήματα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ποσειδώνα  Ληξουρίου για το σπουδαίο αθλητικό έργο που επιτελεί αλλά κυρίως στους σπουδαίους προπονητές- αθλητές κ. Ανδρέα Μύριλλο και κ. Νατάσσα Τσίκλη για το ήθος τους, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και την άριστη συνεργασία τους στην χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Η Κεφαλονιά είναι τυχερή που έχει αυτούς τους σπουδαίους  προπονητές και αξίζει η Τεχνική Κολύμβηση να στηριχθεί ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στο νησί μας.

Συγχαρητήρια στα φιλοξενούμενα σωματεία για την συμμετοχή τους, (Δελφίνια Περιστερίου, Κ.Ο. Ιωαννίνων, Δελφίνια Βόλου, Νηρέας Ιωαννίνων, Γλαύκος Περιστερίου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Αργοστολίου,  Α.Ν.Ο Αργυρούπολης),  στους  κριτές και σε όλους τους αθλητές.
Σημαντική ήταν η παρουσία του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Συμβούλου Αλέξανδρου Ξιάρχου και της Πανευρωπαϊκής Πρωταθλήτριας Σοφίας Κτενά.
Επίσης παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος Μηχανογράφησης της ΚΟΕ και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις και αυτός είναι ο στόχος μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους εργαζομένους του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι με υπερπροσπάθεια και πραγματική αγάπη προετοίμασαν άψογα την κτιριακή εγκατάσταση για το πρωτάθλημα και για την εαρινή περίοδο.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στους προπονητές και τους αθλητές του Α.Ο. Ποσειδώνα  και Καλή Επιτυχία στο σπουδαίο έργο τους.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου