Τετάρτη, Απριλίου 17

Ο "καθρέφτης" του τελικού αγώνα Παλληξουριακός - Πυλαριακός για το τοπικό κυπέλλου


Διατήρησε το "στέμμα" του..... Κυπελλούχος και φέτος ο Παλληξουριακός
Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη απόγευμα, το τοπικού κυπέλλο με τη διεξαγωγή της τελευταίας συνάντησης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα σε Παλληξουριακό-Πυλαριακό και τους Ληξουριώτες κυπελλούχους 2018 - 2019.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
6 – 0
     
Πηγαίνουν για το triple crown οι "Ερυθρόλευκοι"
Δικό τους μετά το Super Cup και το κύπελλο... Πέτυχαν το 2Χ2 φέτος 
Ο Παλληξουριακός είναι ο φετινός κυπελλούχος στα νησιά μας, αφού πριν από λίγο στον τελικό του τοπικού κυπέλλου, που εγκαινίασε και το ανακατασκευασμένο γήπεδο Αργοστολίου, επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 6-0 και διατήρησε τον τίτλο του, κατακτώντας το παράλληλα για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής, παραμένουν αήττητοι φέτος στις τοπικές διοργανώσεις και θα συμμετάσχουν την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στο αναβαθμισμένο κύπελλο Ελλάδος.
Ο Πυλαριακός, μια κατηγορία πιο κάτω από τον μεγάλο του αντίπαλο, στάθηκε όσο μπορούσε καλύτερα και πάλεψε, όμως η ανωτερότητα των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, ήταν μεγάλη εξ' ου και το τελικό αποτέλεσμα.
Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλλάρου, αλλά και στον κόσμο της, που της συμπαραστάθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ και μεγάλα φωτορεπορτάζ από τον τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου