Δευτέρα, Απριλίου 15

Πολύ ωραίο παιχνίδι στις Κεραμειές... την άνοδο το "τριφύλλι" 4-3 την Έρυσσο


Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, χθες το απόγευμα στις Κεραμειές, με εφτά γκολ, εκατέρωθεν ανατροπές και διαμαρτυρίες, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επικράτησε της πολύ αξιόλογης Ερύσσου με σκορ 4-3 και έκλεισε θέση στην Α’ κατηγορία της επόμενης χρονιάς μαζί με τον Πυλαριακό. Όσο για τον τίτλο θα κριθεί στο φινάλε. Πυλαριακός ή Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς;
Δυστυχώς, αυτό το αποτέλεσμα αφήνει εκτός ανόδου την πολύ καλή ομάδα της Ερύσσου, που πάλεψε και δεν τα κατάφερε, προκειμένου  να παραμείνει στο παιχνίδι και να τα έπαιζε όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της απέναντι στον Πυλαριακό.
Η ομάδα της Β. Κεφαλονιάς μάλιστα, ενώ στο 20λεπτο ήταν πίσω στο σκορ 0-2, με μια μεγάλη ανατροπή έφερε το παιχνίδι στο υπέρ της 2-3, ενώ διαμαρτύρεται για το πέναλτι της ισοφάρισης.
Τα γκολ
Στο 19’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά του Μπάμπη μετά από το κόρνερ του Beshaj.
Νέα σέντρα στο 19’ από τον Beshaj και ο Πάπα με κοντινή προβολή θα πετύχει το 2-0 για τους «πράσινους».
Η Έρυσσος όμως, στη συνέχεια θα ανέβει αγωνιστικά και θα φτάσει στην ανατροπή προηγούμενη στο σκορ 2-3!
Στο 43’ ο Πετρόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ, έξω από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου και θα μειώσει το σκορ σε 1-2.
Μετά από δύο λεπτά και συγκεκριμένα στο 45’ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Παπαλεξάτος  με σουτ, μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα ισοφαρίσει στο 2-2 για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει πλέον ρυθμό και στο 53’ θα φέρουν τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι και θα πετύχουν την ανατροπή και το 2-3 και πάλι με τον Παπαλεξάτο, ο οποίος εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια.
Στο 60’ ο Π.Α.Ο. θα φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια και στο 3-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακρίδη. Πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπάμπης και έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς Ερύσσου.
Με νέο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65’ και πάλι του Μακρίδη, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα κάνει τη δική του ανατροπή και το υπέρ του 3-2. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που χαρίζει, όπως προαναφέραμε, την άνοδο σε Πυλαριακό – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και αφήνει στην Έρυσσο μια γλυκόπικρη γεύση για την καλή της γενικότερα παρουσία και το τέλος του ονείρου παράλληλα!
Όπως και να έχει οι αδελφοί Καππάτου μαζί με τους παίκτες τους και ο δραστήριο Δ.Σ., έβαλαν τα θεμέλια και κάτι καλό μπορεί να ξεκινήσει στην Έρυσσο της νέας χρονιάς.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο 65’ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, για 10 περίπου λεπτά.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις                                                         
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου (λ.τ. Κατερέλος), Σπαθής (85’ Βανδώρος), Τασιούλης, Μπάμπης, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Φωής, Βοροκλινιώτης, Πάπα (80’ Τσάκος), Μακρίδης, Beshaj.
Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Πάπα Α. (50’ Καψογιώργης), Ρεπούσης, Πατρίκιος, Βασιλάτος, Καππάτος Σ., Παπαλεξάτος (65’ Σεφάνι), Πετρόπουλος, Παπάς Γρ., Κοψίνης, Rexha R. (55’ Kamberi).
** Οι φώτο είναι από παλιότερο αγώνα των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου