Κυριακή, Απριλίου 21

Εγκαινιάσθηκε σήμερα το "στολίδι" "Σταύρος Βασιλάτος" της Ερύσσου (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις Βασιλικάδες, ύστερα από πολλά εμπόδια, τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της περιοχής.
Ένα γήπεδο στολίδι, που έρχεται να γίνει το «σπίτι» της ομάδας του Α.Ο. Ερύσσου και γενικότερα της νεολαίας της περιοχής, που πλέον θα μπορούν να έχουν τον δικό τους αθλητικό χώρο και να αγωνίζονται ή να προπονούνται σε ανθρώπινες συνθήκες.
Όλα αυτά φυσικά, δεν θα μπορούσαν να είχαν συμβεί, αν δεν υπήρχε ο μεγάλος δωρητής, το ίδρυμα "Δήμητρας και Έρικ Βασιλάτου", που με αγάπη και μεράκι για την περιοχή τους και στη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα Σταύρου, το παραχώρησαν στον Α.Ο. Ερύσσου.
Άλλωστε, προς τιμή του θα ονομασθεί, εντός των ημερών με απόφαση του Δ.Σ. Κεφαλονιάς, σε Δημοτικό γήπεδο Βασιλικάδων «Σταύρος Βασιλάτος».
Πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν τους την δωρεά, όπως φυσικά και στον εκπρόσωπο τους και ψυχή της υλοποίησης του έργου κ. Γεράσιμο Κονιδάρη.
Στην αρχή, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τους π. Νεκτάριο Σκλαβούνο και τον Διάκο Ιωάννη Κοψίνη, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ., των προπονητών, των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Ερύσσου, των φίλων του, αλλά και κατοίκων των χωριών της περιοχής.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ο πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Βαλσαμής και ο ταμίας – ιατρός, κ. Αθανάσιος Ψαράς.
Στη συνέχεια ακολούθησε αγώνας επίδειξης, μεταξύ των ομάδων Κ-14 Α.Ο. Ερύσσου και Α.Ο. Πρόννων.
Να αναφέρουμε ότι, ο αγωνιστικός χώρος του συγκεκριμένου γηπέδου, είναι κατασκευασμένος από συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ενώ διαθέτει, αποδυτήρια, γραφεία, ιατρείο, φωτισμό και κερκίδα περίπου 100 θεατών.
Με την ολοκλήρωση της τελετής, ο Α.Ο. Ερύσσου είχε φροντίσει και υπήρχε πλούσιος μπουφές, με γλυκίσματα και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.
Να ευχηθούμε στην ομάδα της Ερύσσου, αλλά και σε όλη την περιοχή να είναι καλορίζικο και να χαίρονται κάθε στιγμή του αθλητισμού με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Και φυσικά, όλοι να το προσέξουν και να το αγαπήσουν προκείμενου να παραμείνει όπως σήμερα. Ένα στολίδι!   
Εικόνες από τα σημερινά εγκαίνια από το F/B της ομάδας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου