Παρασκευή, Απριλίου 26

"Μάγεψαν" σήμερα στον Άγιο Αντώνη Πανωποταμίτες - Κατωποταμίτες στον καθιερωμένο αγώνα της Μ. Παρασκευής (Εικόνες)


Συνεπείς στο ραντεβού τους για άλλη μια χρόνια, Πανωποταμιακός – Κατωποταμιακός στο καθιερωμένο πια παιγνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου δεν έχει καμιά απολύτως σημασία, απλά για την ιστορία το αναφέρουμε, βρήκε νικητή, σε έναν αμφίρροπο και ισορροπημένο παιγνίδι, τον Κατωποταμιακό, ύστερα από δύο χρόνια χωρίς νίκη, με το χορταστικό σκορ των 6-4 τερμάτων, χάρις στον MVP, πρωταγωνιστή του ματς με τα δύο γκολ που πέτυχε, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του και συγκεκριμένα τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού και προπονητή Χρ. Χαρίτο.

Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχε πάρα πολύ καλός ρυθμός στο ματς και στο 20’ ο Ν. Πρεντάνος, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ε. Βαλλιάνου βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το σκορ στο 1-0 για τον Πανωποταμιακό.
Άμεση ήταν η απάντηση για τους τυπικά φιλοξενούμενους, που με ένα διαγώνιο σουτ του πρωτοεμφανιζόμενου, Α. Πανταζάτου θα ισοφάρισαν σε 1-1.
Στο 35’ με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, ο Π. Παπαϊωάννου, ο γνωστός μας "Πάπι" πετυχαίνει το 2-1, που δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Πανωποταμιακό.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας, ο Κατωποταμιακός ισοφάρισε σε 2-2 με πολύ όμορφο πλασέ του Χ. Χαρίτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλα, πάρα πολύ καλό θέαμα και άλλα έξι γκολ.
Μάλιστα με το που ξεκίνησε, ο Μ. Ανδρίτσης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα πετύχει το 3-2 για τον Πανωποταμιακό.
Από εκεί και μετά, ήρθαν τρία αναπάντητα γκολ για τον Κατωποταμιακό, που ανέβασε ρυθμούς και με τον Αλ. Σταθάτο ισοφάρισε σε 3-3.
Στη συνέχεια, μετά από εκπληκτική προσπάθεια, του Θ. Λυμπερόπουλου και πλασέ, μέσα στην περιοχή πετυχαίνει το 4-3. 
Ύστερα από 5’ θα έρθει ακόμη ένα γκολ από το νεαρό ποδοσφαιριστή Β. Αραβαντινό, με πολύ δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής για το 5-3.
Άμεση απάντηση από το Δ. Πρεντάνο με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο "Γ" της εστίας του Δ. Βλάχου, μειώνοντας στο 5-4, γεγονός που θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Το τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε πάρα πολύ η ομάδα του Πανωποταμιακού, αλλά βρέθηκε μπροστά σε έναν Δ. Βλάχο από τα παλιά και να πραγματοποιεί τρεις θεαματικές αποκρούσεις!!
Στο 90’ ο Χρήστος Χάριτος απλά διαμόρφωσε σε κόντρα επίθεση το τελικό 6-4 με όμορφο πλασέ.

Οι συνθέσεις


Πανωποταμιακός: Παπαϊωάννου Παναγής, Ανδρίτσης Μαρίνος, Σολωμός Νίκος, Αδειλίνης Χρήστος, Ζάβαλης Γιάννης, Πρεντάνος Χάρης, Πρεντάνος Διονύσης, Λυκούδης Μιχάλης, Πρεντάνος Νίκος, Κατσαΐτης Γεράσιμος, Δρακονταειδής Νίκος, Γεράσιμος, Βαλλιάνος Ευάγγελος και Σολωμός Γεράσιμος.
Κατωποταμιακός: Χάριτος Χρήστος, Σταθάτος Αλέκος, Βλάχος Διονύσης, Θωμάς Γεράσιμος, Πανταζάτος Ανδρέας, Βλάχος Παναγής, Λυμπερόπουλος Θοδωρής, Σαβράμης Σπύρος, Φραγκισκάτος Ανδρέας, Τσίγγανος Διονύσης, Μοσχόπουλος Δημήτρης, Σαβράμης Νεκτάριος.
Εμείς να συγχαρούμε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που προσπαθούν να διατηρήσουν το έθιμο. 
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους σας.
Δήλωση διοργανωτών:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν, με την ευγενή χορηγία τους, για την πραγματοποίηση για άλλη μια χρονιά του ετήσιου παραδοσιακού μας αγώνα, Ανωποταμιακού - Κατωποταμιακού.
Πρώτα από όλους, τον αντιδήμαρχο Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλη για την παραχώρηση του γηπέδου του Αγίου Αντωνίου, καθώς και την προσπάθεια του, ώστε αυτό να είναι στην καλύτερη κατάσταση του (κούρεμα χόρτου και χάραξη γραμμών).
Τον γιατρό Γαλέμπ Ντιουανί για την αφιλοκερδή παρουσία του, ως γιατρός αγώνα.
Τα σωματεία της πόλης Παλληξουριακό και Εθνικό Κεφαλονιάς για την παραχώρηση των αποδυτηρίων τους, καθώς και για το αθλητικό υλικό (μπάλες-διαχωριστικά-υποδήματα) που μας παραχώρησαν.
Το κατάστημα «Φίλαθλος», για την ευγενική προσφορά του με τα νερά των αγωνιζόμενων.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Sportsthea και τον καλό μας φίλο κ. Κορσιάνο Ν., για την διαφήμιση και τα ρεπορτάζ του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και την φίλη Αριστέα Χαριτάτου για την παρουσία της και την φωτογράφηση του ματς.


Χρόνια πολλά - Καλή Ανάσταση και του χρόνου να είμαστε καλά».
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι
(Πάνω αριστερά): Παπαϊωάννου Παναγής, Ανδρίτσης Μαρίνος, Σολωμός Νίκος, Αδειλίνης Χρήστος, Ζάβαλης Γιάννης, Πρεντάνος Χάρης, Πρεντάνος Διονύσης, Λυκούδης Μιχάλης.

(Κάτω από αριστερά): Πρεντάνος Νίκος, Κατσαΐτης Γεράσιμος, Δρακονταειδής Νίκος, Γεράσιμος Βασιλάτος, Βαλλιάνος Ευάγγελος και Σολωμός Γεράσιμος.
(Από πάνω αριστερά): Χάριτος Χρήστος, Σταθάτος Αλέκος, Βλάχος Διονύσης, Θωμάς Γεράσιμος, Πανταζάτος Ανδρέας, Βλάχος Παναγής.
(Κάτω αριστερά):Λυμπερόπουλος Θοδωρής, Σαβράμης Σπύρος, Φραγκισκάτος Ανδρέας, Τσίγγανος Διονύσης, Μοσχόπουλος Δημήτρης, Σαβραμης Νεκτάριος.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου