Δευτέρα, Οκτωβρίου 14

Νίκη μισή πρόκριση για τον Πυλαριακό "2" στο τοπικό 0-1 την Σάμη


Σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, διεξήχθη ο αγώνας κυπέλλου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Πυλαριακό.
Το τελικό αποτέλεσμα, βρήκε του φιλοξενούμενους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη, με σκορ 0-1 και παράλληλα μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση μιας, εκ των δυο θέσεων, που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα αρκετό καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, πολύ καλά στημένοι, έτοιμοι να χτυπήσουν στην κόντρα, ενώ είχαν και ένα δοκάρι.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη  καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Πυλαριακό στο 3' με τον θωμαΐδη να αστοχεί, ενώ θα μπορούσε να πασάρει σε συμπαίκτη του σε μια φάση 3 εναντίον 1.

Καλή επίσης στιγμή για την ομάδα της Σάμης αυτή την φορά στο 7’, με τον Αμούργη Ι. να κάνει καλό σουτ από αριστερά, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω απ την εστία του Μακρή.
Νέα καλή στιγμή στο 13’ με τον Καππάτο να επιχειρεί σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Νέα ευκαιρία θα χάσει ο θωμαίδης στο 15',  όταν στο κόρνερ από δεξιά, αμαρκάριστος στην περιοχή δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μωραίτη.
Στο 20’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν γκολ, το οποίο θα ακυρωθεί απ την β´ βοηθό για οφσάιντ, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.
Στο 35’ πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Πυλαριακού. Ύστερα από σέντρα από δεξιά του Θωμαΐδη, θα υπάρξει ασυνεννοησία του Μωραΐτη Κ. με την άμυνα, και η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 43’ η Σάμη θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Ι. Αμούργη, μετά από σέντρα από δεξιά, εξ’ επαφής θα στείλει την μπάλα άουτ.
Αυτή θα είναι και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου.
Στο δεύτερο, η Σάμη θα ανεβάσει ρυθμό, όμως και πάλι δεν θα καταφέρει να βρει δίχτυα.
Στο 48’ όμορφη ενέργεια του Δ. Βιτωράτου από αριστερά, το πλασέ του όμως θα καταλήξει λίγο έξω, από το δεξί δοκάρι του Μακρή.
Στο 55’ πολύ ωραίο σουτ του Καππάτου, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μακρή.
Στο 77’ ο Νικολοβιένης θα βγει μόνος με τον Μωραΐτη σε μια κόντρα επίθεση, το πλασέ του όμως δεν θα βρει στόχο, αφού αποκρούει ο τερματοφύλακας της Σάμης.

Στο 80' θα έχουμε το 0-1 για τον Πυλαριακό που θα «παγώσει» τον Καραβόμυλο και την πλευρά των φίλων των γηπεδούχων. 
Συγκεκριμένα, θα εκτελεστεί ένα κόρνερ από αριστερά και ο Θ. Νικολοβιέννης, με εντυπωσιακό δυνατό "
τακουνάκι" θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, βάζοντας "φωτιά" στο παιχνίδι και στον όμιλο. Ήταν ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ!
Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Έτσι, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός θεσμού στη συνέχεια.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ γερά στο κόλπο.  
Στη συνέχεια κάθε παιχνίδι από τα τρία που απομένουν θα είναι ντέρμπι για την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, που αν φυσικά τα κερδίσει δύσκολα μπορεί να έχει πρόβλημα. Άλλωστε και τα τρία θα διεξαχθούν στην έδρα τους!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τις κες Δ. Ρηγοπούλου και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Πολυχρονάτος, Παπαδημάτος, Καππάτος, Καραγιαννάκης, Μωραΐτης Ν., Βιτωράτος Δ., Μετάι (63’ Κορσιάνος), Ζαχαράτος (68’ Σοφιανός), Περιβολάρης, Αμούργης Ι..
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Τουλάτος (57’ Γιαννάτος), Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος (70’ Κουλουμπής), Ποταμιάνος, Καβαλλιεράτος, Σολδάτος, Νικολοβιένης Θ., Σταμούλης (77’ Rexha Adr.), Θωμαΐδης, Δημητρίου.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου