Κυριακή, Οκτωβρίου 13

"2" πρόκρισης του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στην Ιθάκη.... 2-1 την Πρόοδο


Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, σήμερα το πρωί στο Βαθύ της Ιθάκης, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θα αποχωρήσει με μια μεγάλη νίκη, κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση με ένα γκολ λίγο πριν την ολοκλήρωση του.
Και οι δύο ομάδες που έπαιξαν με σοβαρές ελλείψεις, προσπάθησαν για το καλύτερο.
Η ήττα αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη για τους γηπεδούχους και πλέον μόνο με θαύμα θα μπορέσουν στη συνέχεια να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 18’, είχαμε και το 0-1, μετά από σέντρα του Beshaj ο Πετριτάι αμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσιντήλα.
Μετά από 5' ο Beshaj θα μπει στην περιοχή από αριστερά, θα πιάσει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Τσιντήλας ενστικτωδώς θα πεταχτεί και θα στείλει την μπάλα με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού κόρνερ.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 27' από σέντρα του Beshaj, ο Βανδώρος θα πιάσει την κεφαλιά ο Τσιντήλας και πάλι πέφτει στην αριστερή γωνία και μπλοκάρει την μπάλα.
Μια κεφαλιά του Βανδώρου στέλνει την μπάλα να  χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι στο 30.
Ωραίο σουτ από τον Τσάμη στο 32' η μπάλα περνάει, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πίρρα.
Νέο σουτ από το Πετριτάι στο 38',  πάλι ανενόχλητος ο Τσιντήλας διώχνει την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.
Σέντρα από τον Βάσο στο 41' με την μπάλα διαγώνια στην περιοχή, ο Χύκα θα μπει στη φάση, αλλά δεν θα καταφέρει να σκοράρει.
Στη αντεπίθεση θα φύγει ο Σωτ. Μπάμπης θα δώσει για τον Πετριτάι που πλασάρει και ο Τσιντήλας τον σταμάτα με το στήθος στο 44''.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αρταβάνης με ψύχραιμο πλασέ μετά τη σέντρα από τον Βάσο θα φέρει το ματς στα ίσια και στο 1-1.
Αποτέλεσμα που έκλεισε και το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο προσπαθούσε να βρει διεξόδους για να πετύχει κάποιο γκολ, όμως ο Χαραλαμπόγλου πανταχού παρών δεν το επέτρεπε.
Ένα δυνατό σουτ στο 54' του Αρταβάνη μπλοκάρει ο υπηρεσιακό τερματοφύλακας των «πράσινων» Κ. Πίρρα.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 75' με τον Σωτ. Μπάμπη να βγαίνει από αριστερά στη μικρή περιοχή και τον Τσιντήλα να σώζει με τα πόδια στο σουτ του ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο..
Νέα ευκαιρία για το «τριφύλλι» στο 78' με το σουτ του Πετριτάι να αποκρούεται και πάλι από τον Τσιντήλα, που σήμερα είχε πολύ δουλειά να κάνει για την εστία του.
Στο 86’ μάλιστα θα πετύχουν το τελικό 1-2 με καταπληκτική κεφαλιά του αμαρκάριστου Σωτ. Μπάμπη στο δεξί «Γ» της εστίας του Τσιντήλα και στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Α. Καρλή και την κα Α. Δαμιανού.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Κασσιανός, Τσιντήλας Τ. (46’ Γαλάτης), Τσίγκος, Λαγκαδάς, Πάτερης Μ., Χύκα, Τσάμης, Βάσος (89’ Λιβιεράτος), Αρταβάνης, Ηλιόπουλος (62’ Πολυχρονάκης).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Πίρρα, Κλωνής, Χαραλαμπόγλου, Μαρινάκης, Κατσούρης, Μπάμπης Σ., Κώστογλου, Πετριτάι, Βανδώρος (85’ Παγουλάτος), beshaj, Σεραέτης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου