Κυριακή, Οκτωβρίου 13

Περίπατος για την Εικοσιμία που «αγκάλιασε» την πρόκριση 7-0 τον Εθνοφρουρό

Όπως αναμενόταν, η Εικοσιμία δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στον Εθνοφρουρό, που και αυτή την αγωνιστική παρατάχθηκε «λειψός» και μόλις με εννέα.
Η ομάδα από τη Λειβαθώ, σε μια καλή…. προπόνηση, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, την προσεχή Κυριακή, απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης, πήρε με μεγάλη ευκολία τους τρεις βαθμούς και φτάνοντας στο απόλυτο 3Χ3, φαίνεται να έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της, στον επόμενο γύρο και τους «8» της διοργάνωσης.
Ο Εθνοφρουρός από την άλλη, θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει αυτή του την εικόνα, βρίσκεται πλέον εκτός στόχου και από εδώ και πέρα η παρουσία του θα είναι διαδικαστική.
Ιδιαίτερη κριτική δεν μπορεί να υπάρξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και έτσι ας περάσουμε στα γκολ της Εικοσιμίας!
Τα γκολ
Στο 2ο μόλις λεπτό, οι τυπικά φιλοξενούμενοι, θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ 0-1, με κοντινό πλασέ στην κίνηση του Α. Ντουκάι, στην παράλληλη πάσα από αριστερά του αδελφού του Ντ. Ντουκάι στο δεύτερο δοκάρι.
Μετά, από μια ωραία ομαδική ενέργεια στο 6’, ο Ντ. Ντουκάι και πάλι με μια νέα παράλληλη πάσα, θα βρει στην περιοχή τον Κονόμη, και ο τελευταίος εύκολα, με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, του πολύ καλού σήμερα Καμπανού, για το 0-2.
Σειρά του Αλ. Πολλάτου να ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα στο 10’ με κοντινό πλασέ, στην νέα παράλληλη πάσα του Α. Ντουκάι, ανεβάζοντας πολύ νωρίς τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 36’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, μετά την πάσα του Ντ. Ντουκάι αυτή την φορά από δεξιά, εντελώς αμαρκάριστος, θα πετύχει εύκολα με πλασέ το 0-4 της ομάδας του.
Αυτό το 4-0 θα είναι και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’, ο Ντ. Ντουκάι με ένα μακρινό φάουλ και αφού ο Καμπανός δεν μπορεί να απομακρύνει με τις γροθιές του την μπάλα, θα πετύχει το 0-5 της ομάδας του Α. Τσιμάρα.
Μετά από 4’, ο Αλ. Πολλάτος θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Χαρίτο και ο διαιτητής κ. Χατζηγεωργίου θα υποδείξει το πέναλτι.
Εκτελεί ο ίδιος επιτυγχάνοντας το δικό του χατ τρικ και συγχρόνως το 6-0 των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς.
Στο 70’ θα αποχωρήσει λόγω τραυματισμού ο Λογκόνης και η Εικοσιμία θα συνεχίσει με «10» για το υπόλοιπο του αγώνα.
Το τελικό 0-7 θα πετύχει και πάλι ο Αλ. Πολλάτος στο 71’, πετυχαίνοντας "καρέ" τερμάτων στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα ο νεαρός Κοκκόσης θα βγει στην κόντρα και θα πασάρει πολύ έξυπνα και κάθετα στον συμπαίκτη του, με τον τελευταίο να αποφεύγει τον Καμπανό και να στέλνει την μπάλα στην άδεια εστία, ολοκληρώνοντας τον αγώνα πετυχαίνοντας, όπως προαναφέραμε, τέσσερα τέρματα!!
Έτσι, η Εικοσιμία μπορεί να είναι σίγουρη, από πολύ νωρίς για την παρουσία της στον επόμενο γύρο και τον Εθνοφρουρό από την άλλη, να προσπαθεί να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς τη σειρά και παράλληλα να προετοιμαστεί κατάλληλα, ενόψει της έναρξης, σε λίγο καιρό, του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, όπου και θα συμμετέχει.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Δ. Γαρμπή (φίλαθλος).
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Καμπανός, Λαδάς, Χαρίτος, Σέρρας, Ζαπάντης, Γ. Μπάμπης, Χοτζάι, Θεοτοκάτος, Θωμάτος.
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Μάστορας, Χρίστο, Dukaj A. (46’ Μπελτσώνιας), Λογκόνης, Ντουκάι Ντ., Κονόμη, Bushi (46’ Μινέτος), Πολλάτος Α., Κούρτι (46’ Κοκκόσης).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου