Κυριακή, Ιανουαρίου 26

"Κόλλησαν" στο 0-0 Παλληξουριακός - Πρόννοι στο Ληξούρι και έχασαν πολύτιμο έδαφος


Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι Παλληξουριακός – Πρόννοι κόλλησαν στο 0-0.
Από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν το παιχνίδι τους, αλλά το μετέφεραν στη δύναμη, ήταν επόμενο να μην δημιουργούνται σοβαρές ευκαιρίες απέναντι στις δυο εστίες, κάποια σουτ που έγιναν δεν είχαν τύχη μιας και δεν έβρισκαν στόχο, και αυτό το τελικό 0-0, σίγουρα απεικονίζει την έλλειψη παραγωγικότητας των δύο ομάδων.
Να αναφέρουμε ότι, όλο το δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με παίκτη λιγότερο και μάλιστα χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα, που είδε την κόκκινη κάρτα του κ. Αντωνιάδη, όταν ο Παπαβασιλείου θα κάνει φάουλ, εκτός περιοχής σε αντίπαλο του, κατά τον διαιτητή σε προφανή θέση για γκολ.
Οι αντίπαλοι, φύλαγαν τις άμυνες του και όλες οι «μάχες» έγιναν στο κέντρο του γηπέδου και έτσι αποδείχθηκε αδύνατον να σκοράρουν.
Οι φάσεις του αγώνα
Ένα δυνατό σουτ στη κόντρα με το αριστερό, από τον Σπ. Μαρκάτο στο 9’ και ύστερα από διώξιμο της άμυνας, η μπάλα θα περάσει άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαβασιλείου
Στο 18’ σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολλάκη, θα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα ο Τσέτσα.
Επιπόλαιο διώξιμο από τον Κουκοβίνο στο 30’, στη σέντρα του Πολλάκη από δεξιά προς τον Ζαρνακούπη, ο οποίος από τον άξονα επιχείρησε σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 39’ σε ένα κόρνερ από τα αριστερά, εκτελεσμένο από τον Λυκούδη, η μπάλα βρίσκει στον Χατζιάι και στην συνέχεια το σουτ του Μουρελάτου Χ. κοντράρει στα σώματα, ενώ στην επαναφορά το νέο σουτ που επιχείρησε ο Ρεμούντης, στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Σπ. Μαρκάτος στο 45' εκμεταλλεύεται το άτσαλο διώξιμο του Παπαβασιλείου, και βγαίνοντας τετ-α-τετ ανατρέπεται, εκτός περιοχής, αφού πρώτα τον αποφεύγει, κερδίζοντας φάουλ σε πλεονεκτική θέση και την αποβολή, με απ’ ευθείας κόκκινη του τερματοφύλακα των Πρόννων.
Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 45+1’, στην απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το αριστερό από τον Σπ. Μαρκάτο, η μπάλα θα φύγει άουτ, λίγο πάνω από το δεξί «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων.
Με αυτές τις λιγοστές και όχι ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο ντέρμπι.
Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, από αριστερά ο Χατζιάι θα κάνει την σέντρα, η μπάλα παίρνει αρκετό ύψος, τον Τσαμαντάνη να μην κάνει καλή εκτίμηση της φάσης και τελικά να μπλοκάρει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή με δεύτερη προσπάθεια.
Στο 67’, ένα διαγώνιο σουτ του Πολλάκη στην κόντρα, από τα δεξιά, η μπάλα να θα περάσει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τσέτσα.
Τελευταία καλή στιγμή στο 70’, με το σουτ του Λυκούδη και την μπάλα, να περνάει άουτ.
Έτσι, το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ, τους γηπεδούχους σε δύο αγωνιστικές να έχουν χάσει 4 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους που αντιστάθηκαν με «δέκα» παίκτες να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια τους για ένα καλό πλασάρισμα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς, Χατζιάι, Μαυροειδής Χ., Λούλουδας (81’ Μαυροειδής), Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ., Κουκοβίνος (64’ Καράι), Ρεμούντης (74’ Ηλιόπουλος), Μουρελάτος Χ.Σ. (86’ Μαρούλης), Μαρκάτος Σπ..
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ. (61’ Ρώσσης), Πολυδωράτος, Κουρκουμέλης Αλ, Πρίφτι, Σπαθής, Κόμητας (45’ Τσαμαντάνης), Κουρκουμέλης Σπ. (83’ Κουρκουμέλης Κ.), Πολλάκης, Ζαρνακούπης, Μοντεσάντος (73’ Xhelaj).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου