Κυριακή, Ιανουαρίου 19

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι των Φαρακλάτων.... Εύγερος - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 2-1


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, η Εύγερος θα επικρατήσει του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 2-1.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, μετά από 3 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια, επιστρέφει στις νίκες, θα ανέβει βαθμολογικά και θα παραμείνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλέον μόνη, μετά την χθεσινή ισοπαλία της Σάμης με αντίπαλο τον Παλληξουριακό.
Από την άλλη, οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν 4 ήττες σε ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και πλέον το άγχος αρχίζει να βαραίνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.
Στα Φαρακλάτα, σήμερα προσπάθησαν πολύ, είχαν καλή παρουσία και αν στο τέλος ήταν πιο προσεκτικοί, ίσως να αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό με κάποιον βαθμό.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στο πρώτο και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο.
Να αναφέρουμε ότι, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπεσάι θα δει κόκκινη (2η κίτρινη) κάρτα για διαμαρτυρία.
Τα  γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 38’ με ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Papa.
Αυτό το γκολ χωρίζει τις δυο ομάδες στα πρώτα 45’.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’, ο Κωτατής με ωραίο σουτ, εκτός περιοχής θα νικήσει τον Παπαστεργίου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι, θα ανεβάσουν στροφές προκειμένου να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Έτσι, στο 58’ ο Μακρίδης με ένα επίσης δυνατό σουτ, εκτός περιοχής θα μειώσει για την ομάδα του σε 2-1.
Ένα σκορ που δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα. Τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική νίκη και τους φιλοξενούμενους σίγουρα αυτή η εξέλιξη να τους αφήνει με μια σχετική απογοήτευση, αφού ήταν πολύ καλοί σήμερα και θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κα Ι. Δούλου και τον κ. Α. Καρλή.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ., Λάσκαρης, Παπαναστασάτος Κ., Σταματέλος (Θεοδωρόπουλος), Καραντινός, Papa, Βαγγελάτος, Κανάκης (Κράλης), Βοροκλινιώτης, Κωτατής (Λεγάτος).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Walker (Γ. Μπάμπης) Βανδώρος (Μπάμπης Σ.), Μαρινάκης (Noakes), Γασπαρινάτος, Χαραλαμπόγλου, Πάπα, Κώστογλου, Μακρίδης, Μπεσάι, Deraj (Κατσούρης).
Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου