Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Α.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην παραλία Αργοστολίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου. 
Ο χώρος ασφυκτικά γεμάτος από αθλητές, μικρούς και μεγάλους, προπονητές, από τα μέλη του Δ.Σ., γονείς και φίλους του δραστήριου Ομίλου.
Στη συνέχεια πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αφήνοντας κάποιες αιχμές για την απουσία των ντόπιων επισήμων, έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, τύχη και επιτυχίες έκανε και έναν μίνι απολογισμό στις δραστηριότητες του Ομίλου την χρονιά που μας πέρασε, όπως και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ευχαριστώντας παράλληλα, αθλητές, γονείς και χορηγούς για την προσφορά τους.
Την πίτα ευλόγησε ο π. Ανδρέας Σβορώνος, ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ομίλου για το έργο που επιτελούν και κάλεσε τη νεολαία να ενταχθεί στα αθλητικά σωματεία.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της  πίτας από τον πρόεδρο του ομίλου κ. Λούκα Νιφοράτο, την εκπρόσωπο του Λ.Σ., ανθυποπλοίαρχο κα Νίκη Γιαννακοπούλου, τον π. Ανδρέα και μοιράστηκαν τα κομμάτια.
Στο τραπέζι υπήρχαν τέσσερις πίτες. Στις τρεις για τα παιδιά υπήρχαν 8 φλουριά για τους τυχερούς που αντιστοιχούσαν διάφορα δώρα των χορηγών του ομίλου, ενώ σε αυτήν που ήταν για τους μεγάλους, το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί ήταν δύο κρασιά.
Οι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εξής:
Βιβλιοπωλεία Κύβος και Σταματελάτος
Vodafone Κεφαλονιάς
Κατάστημα Electronet Μουΐκης – Νεόφυτος
E-xel  Αντύπας
Βαγγελάτος Κολυμβητικά είδη
Ξιφίτας
Χρυσοχοείο «Φωκάς» και
Συνεταιρισμός Ρομπόλας Κεφαλονιάς
Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στον ιστορικό Όμιλο και τους αθλητές του. 
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την κοπή











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου