Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

Η Pre game της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 25-26/1/2020 η 14η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια, και αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26/1, στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής και των 5 συνολικά αγώνων του προγράμματος.
Οι δύο, θα διεξαχθούν το Σάββατο 25/1 πρωί και απόγευμα, σε Ιθάκη - Αργοστόλι.
Οι υπόλοιποι τρεις που θα ολοκληρώσουν την αγωνιστική, θα διεξαχθούν την Κυριακή 26/1 επίσης πρωί και απόγευμα σε Αργοστόλι – Ληξούρι.
Μια αρκετά σημαντική αγωνιστική, γεμάτη ντέρμπι και όλες οι ομάδες, τόσο αυτές που παλεύουν για την είσοδο τους στην τελική 4αδα, όσο και αυτές που επίσης παλεύουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία και ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς.
Ξεχωρίζουν περισσότερο, αυτά μεταξύ Προόδου – Πυλαριακού, στη «μάχη» της παραμονής και τα ντέρμπι που οι βαθμοί μπορεί να δώσουν προβάδισμα για κάποιες ομάδες μεταξύ Εικοσιμίας - Σάμης, Φωκάτων – Διλινάτων και Παλληξουριακού – Πρόννων.
Ο Π.Α.Ο. Εύγερος αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αήττητες ομάδες: Α.Ο. Παλληξουριακός 0/11 – Α.Ο. Εικοσιμίας 0/12
Περισσότερες νίκες:Α.Ο. Διλινάτα 10/12
Περισσότερες ήττες:Α.Ο. Πρόοδος 11/12
Περισσότερες ισοπαλίες:Α.Ο. Εικοσιμίας 5/11
Καλύτερη επίθεση:Α.Ο. Εικοσιμίας 33 τέρματα
Χειρότερη επίθεση:Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης 7 τέρματα
Καλύτερη άμυνα:Α.Ο. Παλληξουριακός 4 τέρματα
Χειρότερη άμυνα:Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης 41 τέρματα
         
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο 25-1-2020   ώρα:11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Γάτσιος Δ.
Μπακάκη Ε.
Σάββατο  25-1-2020  ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης
Καραΐσκος
Απόστολος
Αλυσανδράτου Γ.
Δούλου Ι.
Κυριακή  26-1-2020   ώρα:12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εθνικός
Βουτσινάς
Άγγελος

Καρλής Α.
Καραΐσκος Απ.
Κυριακή  26-1-2020   ώρα:14:45
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Διλινάτα
Καραΐσκος
Απόστολος
Δαμιανού Α.
Μπακάκη Ε.
Κυριακή  26-1-2020   ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Πρόννοι
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Κατερέλος Ε.
Μάστορα Μ.
        
Αναλυτικά η 14η αγωνιστική
Σάββατο 25/1/2020
Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξεκινάει η 14η αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί στην Ιθάκη, όπου η ουραγός Πρόοδος, φιλοξενεί τον Πυλαριακό, παίζοντας το τελευταίο της «χαρτί» ώστε να έχει ελπίδες παραμονής.
Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι, για να πάρουν οξυγόνο και να διατηρήσουν ελπίδες για τη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι, για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη «μεγάλη» κατηγορία για την επόμενη περίοδο.
Η ομάδα της Ιθάκης, μετά από τους 12 αγώνες που έχουν δώσει, βρίσκονται τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα με μόλις 3 βαθμούς, έχοντας 1 νίκη και 11 ήττες σαν απολογισμό.
Αυτή της Πυλάρου, με τους ίδιους αγώνες, βρίσκεται στην 8η θέση με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 8 ήττες.
Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν στην Ιθάκη περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, όπου το βαθμολογικό του ενδιαφέρον το κάνει ακόμη μεγαλύτερο.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Καραβόμυλο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 3-2!
         
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Εικοσιμία – Σάμη θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!
Οι γηπεδούχοι, για να διατηρηθούν στην 3η θέση και σε συνδυασμό κάποιων άλλων ευνοϊκών αποτελεσμάτων, να βρεθούν ακόμη και παραπάνω.
Οι φιλοξενούμενοι, για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες μπορεί να έχουν, όσο δύσκολο και να φαντάζει κάτι τέτοιο, για είσοδο στην τελική 4αδα, μιας και θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στις προνομοιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Λειβαθούς, μετά από 12 αγώνες που έχει δώσει βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης στην Α’ κατηγορία με 26 βαθμούς. Συγκομιδή από 7 νίκες και 5 ισοπαλίες.
Διατηρεί το αήττητο για 12 αγώνες και θέλει να το αυξήσει, κάνοντας επίσης, ένα πολύ μεγάλο βήμα για συμμετοχή στα playoffs του πρωταθλήματος (σχεδόν την εξασφαλίζει).
Αυτή της Σάμη, επίσης μετά από 12 αγώνες, βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες (αχ! αυτό το κακό ξεκίνημα και οι 6 σερί ήττες).
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και μια μεγάλη «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Καραβόμυλο οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1.
         
Κυριακή  26/1/2020
Η 14η αγωνιστική, μεταφέρεται για το μεσημέρι της Κυριακής, όπου στις 12 το μεσημέρι, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί το Εθνικό Κεφαλονιάς.
Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.
Για μεν τους «πράσινους», μια νίκη μάλλον θα ισοδυναμεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σε παραμονή στην πρώτη, ιστορική τους παρουσία στην κατηγορία των «μεγάλων»!
Το τρίποντο για αυτό λοιπόν, αποτελεί προϋπόθεση και αυτός θα είναι ο στόχος των παικτών του Π.Α.Ο. και του Τάκη Φωή.
Όμως και ο Εθνικός θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, μικρή ή μεγάλη, προκειμένου να έχει ανάσα και να συνεχίσει να παλεύει για τη δική του παραμονή.
Το «τριφύλλι», μετά από 12 αγώνες που έχει μέχρι σήμερα, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. Έχει δε, 3 νίκες και 9 ήττες σαν απολογισμό!
Μετά από τα παραπάνω και σύμφωνα με την κρισιμότητα του, το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον και τις ομάδες έτοιμες να καταθέσουν την «ψυχή» τους στον αγωνιστικό χώρο, για τη νίκη.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, η ομάδα του Αργοστολιού, είχε επικρατήσει με σκορ 2-0.
         
Λίγο αργότερα, στο ίδιο γήπεδο και συγκεκριμένα στις 14:45, σειρά παίρνει το προτελευταίο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στα Φωκάτα και τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ένα ντέρμπι που και οι δυο επιθυμούν το «χρυσό» τρίποντο της νίκης.
Μια νίκης που θα φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της, αυτήν που θα την πετύχει.
Για τους φιλοξενούμενους, που θα έχουν στημένο και το αυτί τους προς Άγιο Αντώνη, ώστε εκτός από το να παραμείνουν επικεφαλής και με ένα αποτέλεσμα που θα τους βολεύει, να αυξήσουν την διαφορά από τον άμεσα διώκτη τους Παλληξουριακό.
Όμως και για τους γηπεδούχους, αποτελεί κομβικής σημασίας το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού με ήττα ή ακόμη και ισοπαλία, ιδιαίτερα αν η Εικοσιμία περάσει νικηφόρα το εμπόδιο της Σάμης το Σάββατο, και οι Πρόννοι πάρουν κάτι από τον Παλληξουριακό, θα απομακρυνθούν αρκετά από την 4αδα και στην συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν μια τέτοια διαφορά.
Θεωρούμε ότι, παίζουν τα πάντα σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι και η φιλοσοφία τους, αναμένεται να είναι φουλ επίθεση!
Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από σημαντική νίκη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι τους με την Πρόοδο Ιθάκης και σκορ 4-0, μετά από 12 αγώνες, βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, απόρροια 6 νικών, 2 ισοπαλιών και 4 ηττών.
Τα Διλινάτα, μετά την ήττα τους στα ημιτελικά από την Εύγερο την περασμένη Τετάρτη, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να κερδίσουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, σε μια στιγμή που το πρωτάθλημα βρίσκεται στο… «κόκκινο»!
Μέχρι σήμερα και σε 12 αγώνες που έχουν δώσει, βρίσκονται επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα με 31 βαθμούς (10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα)
Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και τις ομάδες ικανές για την υπέρβαση στη συγκεκριμένη συνάντηση.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα του «μεγάλου χωριού» είχε επικρατήσει με σκορ 1-0.
         
Τέλος, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του διημέρου και της 14ης αγωνιστικής, στις 3 το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας Παλληξουριακός, φιλοξενεί σε αγώνα ντέρμπι τους Πρόννους.
Ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά, σε ότι έχει να κάνει με την τύχη των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα και σε ότι αφορά το τελικό πλασάρισμα στην 4αδα της κανονικής διάρκειας.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, μετά το στραβοπάτημα στον Καραβόμυλο, το 1-1 με την Σάμη και το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και μάλιστα σε ένα ντέρμπι, που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Άλλωστε, είναι λογικό να περιμένει και κάτι από το άλλο ντέρμπι στο Αργοστόλι, που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά.
Από την άλλη και η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, θέλει νίκη προκειμένου για να μη χάσει την επαφή της με την 4αδα, και στη συνέχεια να επιδιώξει, το όποιο καλύτερο πλεονέκτημα καταφέρει, εν όψει των playoffs.
Και οι δύο ομάδες και κυρίως οι γηπεδούχοι, μέχρι τώρα παρουσιάζουν μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στα παιχνίδια τους, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και δείχνουν ότι μπορούν και φέτος να είναι και πάλι οι διεκδικητές του τίτλου.
Ο Παλληξουριακός, μετά από 11 παιχνίδια παραμένει αήττητος, με 9 νίκες – 2 ισοπαλίες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 29 βαθμούς, δύο κάτω από το ρετιρέ και τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Οι Πρόννοι, μετά από 11 επίσης αγώνες, έχουν σαν απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς!
Στον Άγιο Αντώνη, την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις ομάδες ικανές για τη νίκη.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Τζαννάτα, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με νίκη και σκορ 1-0.
         
 Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμ.
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
31
12
10
1
1
32 - 10
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός
29
11
9
2
0
29 - 04
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
26
12
7
5
0
33 - 09
4.
Α.Ο. Πρόννοι
23
11
7
2
2
21 - 06
5.
Α.Ο. Φωκάτα
17
11
5
2
4
17 - 10
6.
Π.Α.Ο. Εύγερος
16
12
4
4
4
15 - 16
7.
Α.Ο. Σάμης
14
12
4
2
6
14 - 17
8.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
10
12
3
1
8
13 - 23
9.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
09
12
3
0
9
11 - 29
10.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
04
12
1
1
10
09 - 40
11.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
03
11
1
0
10
07 - 37
        
Η επόμενη (15η) αγωνιστική
1-2/2/2020
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Φωκάτα
3.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Παλληξουριακός
4.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
5.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόννοι
6.
Ρεπό:Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου