Κυριακή, Ιανουαρίου 19

Τυχερή η "13η" αγωνιστική για τον Εθνικό.... σεφτέ στις νίκες 3-2 τον Πυλαριακό


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πέντε γκολ, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, ο Εθνικός Κεφαλονιάς, θα κάνει σεφτέ στις νίκες και θα επικρατήσει του Πυλαριακού με σκορ 3-2.
Οι γηπεδούχοι, θα προηγηθούν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο θα ισοφαρίσουν σε 2-2. Ωστόσο δέχθηκαν και τρίτο στο τέλος με αποτέλεσμα μια άσχημη τελικά ήττα.
Να αναφέρουμε εδώ, ότι η ομάδα του Κ. Βιτωράτου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι με «10» ποδοσφαιριστές, αφού δεν είχε μικρό στη διάθεση του κόουτς για το σημερινό παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Στο 25’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0 με κοντινό πλασέ του Αραβαντινού, ύστερα από σέντρα από δεξιά του Γαβαλά.
Μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό, με τον Γιαννάτο να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, όμως θα στείλει την μπάλα άουτ πάνω από την εστία του Μακρή.
Ο Κλειτογιάννης στο 31’ εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Ποταμιάνος, αμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά, αλλά και εδώ η μπάλα θα καταλήξει πάνω από την εστία του Εθνικού.
Με τη λήξη του πρώτου μισού και συγκεκριμένα στο 45’, οι γηπεδούχοι θα ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, αφού θα πετύχουν το 2-0 με πλασέ και πάλι του Αραβαντινού, μετά την ωραία ενέργεια του Γ. Αναλυτή από δεξιά και την πάσα στον συμπαίκτη του.
Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-0, θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 47’, οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα μειώσουν το σκορ στο 2-1. Ο Κλειτογιάννης με ωραία κάθετη πάσα θα βρει αριστερά τον Γιαννάτο και ο τελευταίος από δύσκολη θέση με ένα καταπληκτικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μακρή και συγχρόνως ξαναβάζει την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στο 78’ μάλιστα θα πετύχουν το 2-2 με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Κλειτογιάννη, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, που θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Μακρή, ο οποίος πετάχτηκε, αλλά ήταν αδύνατον να σώσει την εστία του.
Όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και στο 86’ θα πετύχουν το τελικό 3-2.
Ο Κατερέλος από δεξιά θα βγάλει την σέντρα περίπου στο σημείο του πέναλτι, Ο Γαβαλάς προλαβαίνει την έξοδο του Φλαμιάτου και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η 13η αγωνιστική εν τέλει αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά γρουσούζικη και ο Εθνικός θα πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τις ανάλογες ανάσες για τη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Μακρής, Διονυσάτος, Αραβαντινός (72’ Μπόνγκο), Μύρτο (46’ λ.τ. Παπαδάτος), Πατρίκιος (64’ Σινάι), Σιμωτάς (62’ λ.τ. Κατερέλος), Ντότσι, Γαβαλάς, Λιάτος, Αναλυτής Δ., Αναλυτής Γ..
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος (46’ Καβαλλιεράτος), Νικολοβιένης Κ. (38’ λ.τ. Μάστορας), Γιαννάτος, Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης, Ποταμιάνος, Φάντης (70’ Μινέτος).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου