Τρίτη, Ιανουαρίου 28

"Μάχη" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου..... Φωκάτα - Πρόννοι στον προημιτελικό για το προβάδισμα


Αύριο Τετάρτη 29/1 συνεχίζονται τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου 
με ακόμη ένα παιχνίδι της σειράς
Συνέχεια λοιπόν του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 29/1, με τον έναν ορισμένο, πρώτο προημιτελικό αγώνα του προγράμματος της σειράς. 
Συγκεκριμένα, σε ένα μεγάλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα φιλόδοξα Φωκάτα θα φιλοξενήσουν τους Πρόννους σε ένα ζευγάρι που αποσπά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτή την σειρά.
Παιχνίδι στο οποίο και οι ομάδες θα επιδιώξουν το αποτέλεσμα που θα τους αφήνει παρακαταθήκη στον επαναληπτικό για την πρόκριση τους, στους "4" της διοργάνωσης!
Διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο πρωί!
        
Αναλυτικά
α/α
Αγώνας
1.
Τετάρτη 29-1-2020   ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Πρόννοι
        
Τετάρτη  29/1

Μεγάλο παιχνίδι, αύριο Τετάρτη 29/1 στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου στα πλαίσια του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το τοπικό κύπελλο, τα Φωκάτα φιλοξενούν τους Πρόννους.
Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στα ημιτελικά και τους «4» της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι, που παρουσιάζουν μια καλή μέχρι τώρα εικόνα στις δύο διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν, μετά τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και την  απομάκρυνση τους από τις θέσεις της 4αδας ψάχνουν μέσα από το κύπελλο μια διάκριση που, εκτός μια σημαντικής πρόκρισης, θα δώσει και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.
Όμως και οι Πρόννοι, με μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, μέσα στους βασικούς της στόχους, εκτός του πρωταθλήματος, υπάρχει και ο συγκεκριμένος θεσμός, με την προϋπόθεση να συμμετάσχουν μετά από τρεις σεζόν, σε έναν ακόμη τελικό, ελπίζοντας να είναι και ποιο τυχεροί.
Η ομάδα του Διον. Λιονάτου, στην προηγούμενη σειρά συμμετείχε στον ίδιο όμιλο (Δ’) με τον αυριανό της αντίπαλο και τερμάτισε στην δεύτερη θέση με απολογισμό 3 νίκες και 3 ήττες σε 6 αγώνες
Ενώ αυτή του Δημ. Ζησιμάτου, τερμάτισε στην κορυφή, αφήνοντας από κάτω τον αντίπαλο της, με το απόλυτο 6Χ6 και πήρε μια άνετη πρόκριση στα προημιτελικά!
Αυτή, θα είναι η 4η φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι και συγκεκριμένα, στα παιχνίδια του ομίλου, οι Πρόννοι πήραν ισάριθμες νίκες στα δύο παιχνίδια που έδωσαν (2-1 στα Τζαννάτα και 2-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου). Η άλλη ήταν στο πρωτάθλημα, όπου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής αποχώρησαν από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (τυπικά γηπεδούχοι) με μία ακόμη νίκη και σκορ 1-0.
Για να δούμε τι θα γίνει στην 4η φετινή μονομαχία τους και ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το προβάδισμα μιας πρόκρισης στους «4»!
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και μια μεγάλη «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να γίνει το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό βήμα πρόκρισης!!
Να θυμίσουμε ότι στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 22/1, η Εικοσιμία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχε πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 από τον Πυλαριακό και η Εύγερος στο Ενωσιακό είχε αναδειχθεί νικήτρια κόντρα στα πρωτοπόρα της Α' κατηγορίας Διλινάτα.
Αποτέλεσμα οι επαναληπτικοί να είναι ανοικτοί σε κάθε αποτέλεσμα.
        
Η συνέχεια των πρώτων αγώνων
των ημιτελικών 5/2/2020
α/α
Αγώνας
1.
Τετάρτη 5-2-2020   ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Παλληξουριακός
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου