Δευτέρα, Ιανουαρίου 27

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έκοψαν τις πίτες τους τα Σωματεία της Σάμης..... Α.Ο. Σάμης και Α.Σ. Ιόνιος


Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Σάμης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και της κοινής γιορτής δύο Σωματείων της πόλης του Α.Ο. Σάμης και της σχολής Tae Kwon do Α.Σ. Ιόνιος.
Παραβρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, φίλοι και γονείς των αθλητών, μεταξύ των οποίων και ο αντιδήμαρχος Σάμης κ. Ν. Ρασσιάς με τον εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Δημ. Λιακόπουλο, αλλά και ο πρόεδρος του Πυλαριακού κ. Σωτ. Γρηγοράτος.
Στην αρχή, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Σάμης κ. Δημ. Δρακουλόγκωνας, ο οποίος μοίρασε ευχές για μια επιτυχημένη νέα χρονιά, κάνοντας παράλληλα και έναν μίνι απολογισμό του Σωματείου του.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο προπονητής της Σχολής Α.Σ. Ιόνιος κ. Γ. Δελαπόρτας, όπου και αυτός ευχήθηκε, υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλους.
H πολύ όμορφη γιορτή, συνεχίστηκε με μια μικρή επίδειξη από τα παιδιά της σχολής, όπου έδειξαν κάποια πράγματα, από όσα μαθαίνουν στην δραστήρια σχολή τους και τους απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι ζώνες.
Την πίτα των δύο Συλλόγων ευλόγησε ο Π. Σπυρίδων και πραγματοποιήθηκε η κοπή, ενώ μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκομένους.
Τυχερός της βραδιάς ο μικρός φίλος του Α.Ο. Σάμης Λουκάς Ρασσιάς, αφού του έτυχε το φλουρί.
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και επιτυχίες σε δύο σπουδαία αθλητικά Σωματεία της περιοχής της Σάμης.
Παρακάτω εικόνες από την γιορτή

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου