Δευτέρα, Αυγούστου 17

1η και Αγιασμός σήμερα για τα Διλινάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τα Διλινάτα και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Σωτήριο.
Το παρών έδωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, όπου όλοι σε μια διαφορετική φέτος χρονιά, ευχήθηκαν καλή σεζόν στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, κυρίως χωρίς τραυματισμούς  ενώ υποσχέθηκαν την παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων και θα κάνουν ευκολότερο το έργο του συνόλου.
Στους ποδοσφαιριστές μίλησε, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Τζωρτζάτος, ο οποίος αφού ευχήθηκε μία καλή σεζόν, τόνισε πως αυτό που στέρησε πέρσι από την ομάδα ο Covid-19, να γίνει προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί φέτος με την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, που είναι κύριος στόχος, αλλά και την διεκδίκηση των υπόλοιπων στόχων, που είναι το τοπικό κύπελλο και το Super cup που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη με αντίπαλο τον πρωταθλητή Παλληξουριακό.
Τέλος, το λόγο πήρε ο κόουτς Γ. Τόγιας ο οποίος τόνισε στους παίκτες, τους στόχους των Διλινάτων και τους ζήτησε να είναι τυπικοί στην παρουσία τους σε όλη την προετοιμασία, αλλά και στις προπονήσεις της ομάδας.
Επίσης, ζήτησε την διατήρηση του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει και όλοι μαζί να δίνουν το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες, παρουσιάζοντας παράλληλα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας, η οποία περιελάμβανε ένα ελαφρύ πρόγραμμα, προκειμένου στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή «πρώτη» και τον Αγιασμό








































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου