Τρίτη, Αυγούστου 25

Ξεκίνημα Ευγέρου


Την Κυριακή 23 Αυγούστου ο προπονητής του Αθλητικού Σωματείου ΕΥΓΕΡΟΣ, κ. Θόδωρος Βουκελάτος έκανε το πρώτο κάλεσμα στους αθλητές του ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς.
Η συγκέντρωση έγινε στα γραφεία της ομάδας στο παλιό κελί του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ευαγγελιστρίας Φαρακλάτων σε κλίμα αθλητικό οικογενειακό με έκδηλη την αγάπη και την ανυπομονησία των αθλητών για να ξεκινήσουν.

Οι προπονήσεις προετοιμασίας θα γίνονται στο Ενωσιακό Αθλητικό  Κέντρο Φαρακλάτων με τήρηση όλων των κανόνων προφύλαξης από την πανδημία όπως προβλέπονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Η Διοίκηση και οι υποστηρικτές της ομάδας ,έχοντας περάσει την αναμέτρηση με την πανδημία με την επιτυχία της καλοκαιρινής συναυλίας για τον εορτασμό των 40 χρόνων του σωματείου με το αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, είναι πανέτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών.
Για εγγραφές στα παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου μπορείτε να πληροφορηθείτε από την Διοίκηση της ομάδας στα τηλ. 6974768878 και 6932821362.
Για τα νέα τμήματα βόλευ ΕΥΓΕΡΟΥ, μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλ. 26710 84410 και 6987082733.
Ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά με ασφάλεια και προσοχή. 
Για το Δ.Σ. ΕΥΓΕΡΟΥ
Η Α/Πρόεδρος
Μαραβέγια Σοφία
Καθ. Φυσικής Αγωγής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου