Κυριακή, Αυγούστου 30

Φιλική νίκη για την Εικοσιμία επί της Α.Ε. Κράνης


Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Εικοσιμία επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου της Α.Ε. Κράνης, με σκορ 2-5, ανατρέποντας το αρχικό 2-0 των γηπεδούχων.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται ως ένα δυνατό φιλικό τεστ προκειμένου οι προπονητές των δύο ομάδων να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους πορεία. Κάτι που επετεύχθη.
Για τους «κυανόλευκους» της Λειβαθούς ήταν το πρώτο της φετινής περιόδου, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στο Β' ημίχρονο, ενώ θα χρειαστούν ακόμη δουλειά για να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Αντίθετα, για τους «κιτρινόμαυρους» του Σπ. Παπαδάτου ήταν το τρίτο και παρά την ήττα, έδειξαν πολύ καλύτερα στοιχεία, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, σε σχέση με το προ μιας εβδομάδας τουρνουά που συμμετείχαν με Πυλαριακό – Αστέρα Ληξουρίου, γεγονός που ικανοποιεί τον κόουτς σαν γενικότερη εμφάνιση, παρά τα πέντε γκολ που δέχθηκαν (έχει κάποια παράπονα για τα γκολ).
Φυσικά, η δουλειά θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, ενώ ακολουθούν και άλλα δυνατά φιλικά με στόχο να «δέσουν», όσο το δυνατό καλύτερα οι δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Μάλιστα, η Εικοσιμία την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε ένα πολύ δυνατό επίσης φιλικό παιχνίδι, τον Παλληξουριακό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Όσον αφορά το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, χωρίς φυσικά να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία το αποτέλεσμα, εκτός από την ψυχολογική πλευρά, βρήκε νικήτρια με σκορ 5-2 την ομάδα του Τασ. Παπαθεοδωρόπουλου, η οποία μπαίνει με το «δεξί» στα φιλικά παιχνίδια της νέας περιόδου.
Τα γκολ
Α.Ε.Κ.: Γ. Αναλυτής – Γ. Κόμητας
Εικοσιμία: Αντ. Κορσιάνος 2, Λ. Καμπανός, Λ. Κουμαριώτης και Αρ. Μπούσι από 1.
Οι συνθέσεις:
Α.Ε. Κράνης:(Σπ. Παπαδάτος), Τσιαουντέλιο, Βιτωράτος, Γεωργόπουλος, Πολυχρονάτος, Μπαλάσκας Β., Δρόσος, Μάρκου Εντ., Τζωρτζάτος Αλ., Κόμητας, Τζωρτζάτος Φ., Αναλυτής, Τσουραμάνης, Μπαζάρογλου, Ρενάτο, Μπατιστάτος, Στεφανάτος, Κιριάι. 
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Τ. Πα’’θεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κορσιάνος, Ντουκάι, Χοτζάι, Κούρτι, Ντεράι, Κουμαριώτης Κ., Μάστορας, Χρίστο, Κονόμης, Κουμαριώτης Λ., Μαυρίδης, Τρίκαρδος, Πρέτζας, Καμπανός, Μάρκου, Αποστολάτος, Λογκόνης, Μπούσι, Αραβαντινός.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι


























































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου