Σάββατο, Αυγούστου 29

Στο κολυμβητήριο Αργοστολίου η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών πόλο!

Ελλάδα - Σερβία 26-7: Κυρίαρχες στην πρεμιέρα!
Το Κολυμβητήριο Αργοστολίου επέλεξε η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία, προκειμένου η Εθνική προολυμπιακή ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Ελλάδος, να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά και των Ολυμπιακών αγώνων.
Την απόφαση παραχώρησης του κολυμβητηρίου ενέκρινε ομόφωνα, η Επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δήμου Αργοστολίου.
Έτσι, το κολυμβητήριο μας γίνεται και πάλι πόλος έλξης μεγάλων Σωματείων και Εθνικών ομάδων, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί Εθνικές ομάδες κολύμβησης (Εθνική Ελλάδος – Εθνική Ολυμπιακή ομάδα Νέας Ζηλανδίας και υδατοσφαίρισης (Εθνική Ελλάδος – Εθνική Καναδά), επίσης πολλές Ελληνικές ομάδες καθώς και το final4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης στις 18-19/5/2012 με τεράστια επιτυχία.
Είναι λοιπόν ευκαιρία να ανοίξουν και πάλι οι πύλες των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας και όλοι να βοηθήσουμε προκειμένου να αναπτυχθεί το κεφάλαιο αθλοτουρισμός, που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην Κεφαλονιά.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές (διπλές - τριπλές) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 7 του ίδιου μήνα, με την τελευταία να διεξάγεται  09:30 με 12:30.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι προπονητής στην Εθνική μας είναι ο συμπατριώτης μας Τεό Λοράντος.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου