Δευτέρα, Αυγούστου 24

"Πρώτη" σήμερα για τον Α.Ο. Σάμης με τον Κ. Καβαλλιεράτο να δίνει "γκάζια" με το καλημέρα (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο απόγευμα στο Δημοτικό Καραβομύλου στη Σάμη, η «πρώτη» του τοπικού Α.Ο., παρουσία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Συλλόγου. 
Στην αρχή πραγματοποιήθηκαν κάποιες ομιλίες – χαιρετισμοί, μεταξύ των οποίων του προέδρου κ. Γιώργου Πολυχρονάτου, ο οποίος καλωσόρισε τεχνικό team -  ποδοσφαιριστές και τους τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά σε αυτούς και στον προπονητή, σε ότι χρειαστούν ενώ τους ζήτησαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σε μια εποχή αρκετά δύσκολη από όλες τις απόψεις.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος μεν, αλλά παλιός στην ομάδα, Κώστας Καβαλλιεράτος, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε σκληρή δουλειά, σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους, να παλεύουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, όπως και τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος σε αποδυτήρια - αγωνιστικό χώρο, ενώ ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Εδώ μάλιστα παρακάλεσε όλους να μη λείψουν από το πιο σημαντικό κομμάτι δουλειάς, την προετοιμασία για να είναι έτοιμοι στις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Το κλίμα που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο και τα χαμόγελα, έδιναν την εντύπωση ότι όλοι στη Σάμη είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν φέτος μια δυνατή ομάδα που θα προσφέρει καλό θέαμα, αλλά και να εξασφαλίσουν γρήγορα την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία, με κρυφές επίσης ματιές για κάτι παραπάνω.
Το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και φυσική κατάσταση. Ήταν αρκετά δυνατό και φάνηκε από την αρχή η διάθεση του κόουτς στο θέμα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του.
Εμείς να ευχηθούμε στην ομάδα της Σάμης και στον εξαίρετο κόουτς, φίλο Κώστα Καβαλλιεράτο καλή χρονιά με επιτυχίες και προπάντων μακριά από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές.
Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή «πρώτη» της Σάμης:
































 ** Οι φώτο είναι με τον φακό του Π.Κ. τον οποίο ευχαριστούμε

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου