Τρίτη, Αυγούστου 25

Αύριο Τετάρτη 26/8 ξεκινούν προετοιμασία Εύγερος και Αστέρας Ληξουρίου

Το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε!
Ακόμη δύο ομάδες της Α’ κατηγορίας ρίχνονται από αύριο στα δύσκολα της προετοιμασίας. 
Η Εύγερος και ο Αστέρας Ληξουρίου είναι οι επόμενες που ξεκινούν τη νέα περίοδο με την «πρώτη» τους επίσημη φετινή προπόνηση.
Και αν για τον Εύγερο ήταν κάτι το αναμενόμενο, κάτι που φυσιολογικά περιμέναμε, η μεγάλη έκπληξη έρχεται από το Ληξούρι με την επάνοδο μιας ιστορικής ομάδας, του Αστέρα.
Η ομάδα του Ληξουριού, μετά από 9 και πλέον χρόνια αδράνειας επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νησιού με στόχο να μείνει για πολλά πολλά χρόνια με αξιοπρεπή παρουσία.
Σε μια εποχή δύσκολη, που άλλες ομάδες από όλη την χώρα αποχωρούν, οι Ληξουριώτες τόλμησαν και πλέον κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της επανόδου στην αγωνιστική δράση!
Προπονητής θα είναι ο Σάκης Αναλυτής, περυσινός του συντοπίτη Εθνικού, ο οποίος δυστυχώς δήλωσε αδυναμία να κατεβάσει την ανδρική του ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, ενώ διοικητικά η ομάδα του Ληξουριού πλαισιώνεται από παλιούς ποδοσφαιριστές, που είχαν τιμήσει τη φανέλα τους τα προηγούμενα χρόνια.
Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με την Εύγερο τα πράγματα λίγο πολύ παραμένουν τα ίδια με τον Θοδ. Βουκελάτο να συνεχίζει στον πάγκο της και να αποτελεί μια εγγύηση για μια καλή και ανταγωνιστική πορεία, σε μια Α’ κατηγορία διαφορετική από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά και μάλιστα δύο ομίλων.
Το ραντεβού των δύο προπονητών, Θοδ. Βουκελάτου και Σακ. Αναλυτή με τους ποδοσφαιριστές τους, έχει κλειστεί για τις 6 το απόγευμα σε Ενωσιακό και Άγιο Αντώνη αντίστοιχα.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου