Παρασκευή, Αυγούστου 14

Φινάλε στο τουρνουά Beach Volley Ληξουρίου…… Νικητές οι Γαλανός - Αραβαντινός


Στην παραλία των Λέπεδων Ληξουρίου, είχε μαζευτεί από νωρίς πολύ κόσμος που περίμενε με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό του Beach Volley.
Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 6:30 και κράτησε περίπου μια ώρα, με το θέαμα να είναι πολύ υψηλό και τις δυο ομάδες να κοντράρονται στα ίσια!
Νικητές της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκαν οι Γαλανός/Αραβαντινός επικρατώντας με 2-1 σετ των Αντωνάτου/Μουρελάτου που έχασαν την πρωτιά στο νήμα.
Ευτυχές γεγονός το ότι, σήμερα επέστρεψε κοντά μας και παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό, ο μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης Μιχάλης Συριάτος, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το συγκεκριμένο τουρνουά, για το σοβαρό ατύχημα στην έναρξη της! Ο ίδιος μάλιστα έκανε και τις απονομές!
Κόσμος από όλο το νησί είχε μαζευτεί σήμερα γύρο από τον αγωνιστικό χώρο και ήταν πολύ τυχερός, αφού παρακολούθησε έναν σπουδαίο και με όμορφο θέαμα τελικό.
Τέλος, η διοργανώτρια αρχή θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς μας, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εύκολο. 
Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους: inside bar, espresso martini, the old square barber Nikos voros, anatoli psistaria, eko antonatos lixouri, Neol, kafepantopolio ouzeri ta lepeda.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και περιμένουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στο γήπεδο! Το ευχαριστώ από εμάς είναι λίγο.
Αντωνάτος Ηλίας - Αραβαντινός Κωστας - Γαλανός Ηλιας
Φώτο










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου