Τρίτη, Αυγούστου 18

"Πρασίνισαν" τα Μακρυώτικα... Ετοιμάζεται ο Πυλαριακός για την επιστροφή στο "σπίτι" του (Εικόνες)


Μετά τα χωματουργικά και το στρώσιμο του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου Μακρυωτίκων, τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα και πλέον το πράσινο δίνει μια ιδιαίτερα όμορφη εικόνα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος σιγά - σιγά ετοιμάζεται να παραδοθεί στη νεολαία της περιοχής και στον Πυλαριακό.
Ένα όνειρο πολλών ετών, γενεών και γενεών, παίρνει σάρκα και οστά, ύστερα από προσπάθειες των ανθρώπων του αθλητισμού της περιοχής, αλλά και της ομάδας.
Αρωγοί σε αυτή την εξέλιξη οι «δικοί» μας άνθρωποι, πρώην και νυν της περιφέρειας Ι.Ν. και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, όπου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα, να αλλαχθεί η περίφραξη, αλλά και να αντικατασταθούν οι παλιές σιδερένιες εστίες με νέες (είναι επιβεβλημένη η αλλαγή τους).
Έτσι, ο Πυλαριακός, η ομάδα που εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο της περιοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αν δεν προκύψει, κάτι απρόοπτο αναμένεται μετά από αρκετά χρόνια να επιστρέψει στη φυσική της έδρα και σε ένα σύγχρονο από όλες τις απόψεις γήπεδο.
Το στολίδι της περιοχής και το όνειρο επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα.
Ενθουσιασμένος από την πορεία του έργου, ο πρόεδρος του Πυλαριακού Σωτήρης Γρηγοράτος, μας έκανε την παρακάτω δήλωση ευχαριστώντας όλους, όσους βοήθησαν και βοηθούν να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο:

«Θα ήθελα να πω προσωπικά, αλλά και σαν πρόεδρος της ομάδας του Πυλαριακού να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, στον νυν κ. Σταύρο Τραυλό και στον Αντιδήμαρχο Σάμης κ. Αντώνη Καλιβωκά, ο οποίος έτρεξε παρά πολύ το θέμα του γηπέδου και έχει και αλλά πολλά να κάνει μέσω του Δήμου Σάμης και αφορούν έργα που πρέπει να τρέξουν άμεσα, προκειμένου να προλάβει να αδειοδοτηθεί το συγκεκριμένο γήπεδο, τα παιδιά της περιοχής και η νεολαία να αθλούνται σε αξιοπρεπείς συνθήκες, όπως αρμόζει στους ερασιτέχνες αθλητές και ο Πυλαριακός επιτέλους να αποκτήσει τη δική του έδρα».
Δείτε παρακάτω εικόνες από την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου