Δευτέρα, Αυγούστου 17

Με πολύ μεγάλη παρουσία ποδοσφαιριστών και αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία της σήμερα και η Εικοσιμία (Φωτορεπορτάζ)


Σειρά της Εικοσιμίας, μετά τους Παλληξουριακό, Α.Ε.Κ., Διλινάτα, ήταν η σημερινή ημέρα για την «πρώτη» της, ενόψει των φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Διοίκηση, τεχνικό team και ποδοσφαιριστές νέοι – παλιοί συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την έναρξη της προετοιμασίας.
Παρών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο ιστορικός ηγέτης, ιδρυτής της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ηλίας Κουρκουμέλης.
Φέτος, με ένα νέο και πλήρες προπονητικό team με επικεφαλής τον Τ. Παπαθεοδωρόπουλο, κάποιες νέες προσθήκες στο ρόστερ της και τους «μικρούς» από την ακαδημία, θα προσπαθήσει να κτίσει την ομάδα που θα επανέλθει στο «ρετιρέ», παίζοντας παράλληλα το όμορφο ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει.
Στην αρχή, το λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος των «κυανόλευκων» Αντώνης Χαραλαμπέλης, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να διατηρήσουν το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, να σέβονται ο ένας τον άλλον και παράλληλα να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, υποσχόμενος ότι τόσο αυτός, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα είναι πάντα δίπλα τους, στα εύκολα και τα δύσκολα.
Αμέσως μετά, ο νεαρός προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το τι θέλει από αυτούς, τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και μαζί με το επιτελείο του πραγματοποίησε την πρώτη φετινή προπόνηση της ομάδας του, σε χαλαρούς φυσικά ρυθμούς.
Να αναφέρουμε ότι, το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και τους ποδοσφαιριστές με το χαμόγελο στα χείλη, πολύ μεγάλη αισιοδοξία και διάθεση να ξαναπατούν «χορτάρι»!
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή «πρώτη»

















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου