Πέμπτη, Αυγούστου 20

Αναστέλλονται οι υποχρεώσεις του αντρικού τμήματος του Κεφαλληνιακού 2013 στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για κεφαλληνιακός 2013
Πέρασαν 12 μήνες ακριβώς από το μεγάλο εγχείρημα του συλλόγου μας να επενδύσει σε μπασκετικές γνώσεις, φέρνοντας στο νησί τον coach Marko Isakovits. Δυστυχώς όμως ο coach στάθηκε άτυχος με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, όπου συγκλόνισε όλη την οικογένεια του Κεφαλληνιακού.
Έναν χρόνο μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είναι καλά στην υγεία του και πλέον είναι θέμα χρόνου να επανέλθει πλήρως αλλά δεν είναι σε θέση να προπονήσει ακόμα καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης.
Φωτορεπορτάζ αγώνα Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.: Κεφαλληνιακός Α.Ο. – Άγιος ...Είναι ευχή δική του και δική μας να ξανασμίξουμε στο νησί στο μέλλον!
Εξάλλου, η συνεργασία μας με τον coach Isakοvits καθώς επίσης και με το προπονητικό team της KK Torlak (αδελφού σωματείου από τη Σερβία) συνεχίζεται εξ αποστάσεως. Η επίσκεψή μας στην ακαδημία ΚΚ Torlak ήταν μια πραγματική μπασκετική εμπειρία τόσο σε προπονητικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο! Φυσικά η εμπειρία αυτή συνεχίστηκε και στο νησί μας, ανταποδίδοντας την φιλοξενία!
Ο σύλλογός μας διευρύνει συνεχώς τους μπασκετικούς του ορίζοντες λειτουργώντας με μοναδικό σκοπό και στόχο τη βελτίωση των μικρών μας αθλητών.
Συνεχίζουμε λοιπόν με βάση τα παιδιά και μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας. Με coach τον Γιώργο Αντωνάτο, η ακαδημία μας θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η με αγωνιστική παιδική και εφηβική ομάδα καθώς και με προ-αγωνιστικό τμήμα μίνι, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε και με τους μικρούς μας αθλητές στα τμήματα προ-μίνι, αρχάρια και junior.
Οι υποχρεώσεις του αντρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΗ αναστέλλονται. 
Στόχος της διοίκησης μας είναι η επόμενη αντρική ομάδα του Κ.Α.Ο. να αποτελείται αποκλειστικά από παίδες, έφηβους και νέους δίνοντάς τους επιπλέον αθλητικές εμπειρίες. Δεν είναι εύκολο, η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά μόνο έτσι βλέπουμε το μπασκετικό μέλλον.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που στελέχωσαν την αντρική ομάδα του Κεφαλληνιακού και ιδιαιτέρως τους πρώτους αρχηγούς Χατζηχρήστο Γιώργο και Ρεμούντο Σπύρο.
Ζήσαμε πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές, με πολλές επιτυχίες! Σίγουρα ένα μέρος αυτής της πορείας το καθόρισε και η συνεργασία μας με το coach Δαμκαλή, όπου συνέβαλε τα μέγιστα.
Θεωρούμε πλέον ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε όλοι να εθελοτυφλούμε και να αντικρίσουμε την αλήθεια. Το Αργοστόλι πρέπει να ξαναβρεί τα μπασκετικά του πατήματα...
Αυτό θα γίνει με την ύπαρξη ενός και μόνου ανδρικού τμήματος που θα δίνει στον εκάστοτε coach τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ταλαντούχων παιχτών με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και διάκριση. 
Γι’ αυτό η ομάδα μας εύχεται καλή επιτυχία στο αντρικό τμήμα του ΑΣΚ στην προσπάθειά του να σταθεί και να διεκδικήσει με αξιώσεις ό,τι καλύτερο, συμμετέχοντας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η με δεδομένο ότι ο coach Βουργίδης έχει στο ρόστερ του τους καλύτερους διαθέσιμους άνδρες αθλητές.
Η συνέχεια ανήκει στα παιδιά!
Βγαίνοντας από τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε, ο στόχος θα είναι ένας, να επενδύσουμε σε τεχνογνωσία. Κλείνοντας, ο βασικός άξονας στον οποίο θα κινηθεί ο Κ.Α.Ο., είναι η επίτευξη συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών με όλες τις ομάδες του νησιού.
Συνεχή προπονητικά και φιλικά παιχνίδια καθώς επίσης και η δημιουργία ενός Πανκεφαλληνιακού Πρωταθλήματος τμημάτων υποδομών είναι στις προτεραιότητές μας.
Εκ του Δ.Σ.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου