Παρασκευή, Αυγούστου 7

Πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στο camp των Διλινάτων (βίντεο-δηλώσεις)


Πρεμιέρα θα έχουμε σήμερα το απόγευμα στο τριήμερο camp του Α.Ο. Διλινάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Το συγκεκριμένο camp θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες των 2002-2003, 2004-2005, 2006-2007, 2008-2009 και 2010.
Το εκπαιδευτικό μέρος των προπονήσεων περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής - τακτικής με συνδυαστικές ασκήσεις διάφορων παραλλαγών - τελειωμάτων, μονομαχίες 1Χ1 έως 3Χ4 καθώς και ασκησιολόγιο για μικρούς αθλητές, όπου μέσα από την διασκέδαση επιτυγχάνεται η εκπαίδευση.

Θα υπάρξουν επίσης ασκήσεις συναρμολόγησης – τεχνικής τρεξίματος – δύναμης – ταχυδύναμης!
Υπεύθυνος του σεμιναρίου θα είναι ο προπονητής των ακαδημιών του Α.Ο. Διλινάτων και θα διδάξουν δύο κορυφαίοι στο είδος τους, οι κύριοι Β. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ και Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.
Ένα πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό camp το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλά παιδιά, τα οποία σίγουρα και με το βάρος των ονομάτων που θα διδάξουν θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια και την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.
Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Διλινάτων και ιδιαίτερα στον Χρ. Τζωρτζάτο για την σοβαρή προσπάθεια τους, στις ακαδημίες της ομάδας του "μεγάλου χωριού" και γενικότερα στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Καλή επιτυχία στις εργασίες του camp!
Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Χρ. Τζωρτζάτου στο Sportsthea:

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου