Κυριακή, Αυγούστου 16

Διεξαγωγή εργομετρικών από την Α.Ε.Κ. και τον Α.Π.Σ. Πυλαριακό


Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της (ξεκινάει η 3η εβδομάδα) και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ κύριο Ευάγγελο Μπεκρή και την διεξαγωγή εργομετρικών τεστ.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας έχει ένα πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο και κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες υψηλών κατηγοριών από πολλά και διαφορετικά πόστα.
Η ομάδα μας θα ξεκινήσει την εν λόγω συνεργασία με τον κύριο Μπεκρή με την εργομετρική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και θα ακολουθήσει άλλη μια επαναληπτική μέτρηση σε διάστημα μερικών εβδομάδων για να εξακριβωθεί η πρόοδος των ποδοσφαιριστών.
Πιστεύουμε πως η συνεργασία αυτή θα διευρύνει την εξέλιξη και τους ορίζοντες της ομάδας μας δίνοντας ερεθίσματα για την βελτίωση και την αναβάθμιση όλων.
Στην διαδικασία των εργομετρικων θα αξιολογηθούν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κράνης (Α.Ε.Κ.) και του Α.Π.Σ. Πυλαριακού σε συνέχεια της πολύ σημαντικής συνεργασίας των 2 σωματείων.
Τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και αφορούν αθλητές ηλικίας 10 ετών (2010) και άνω.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να το δηλώσουν έως την Πέμπτη 20 Αυγούστου καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Πληροφορίες:
Καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 19:00-21:00 και στο τηλέφωνο 6948080901.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου