Πέμπτη, Αυγούστου 23

9 ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙΝΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΕΚΤΟΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ. ΚΑΙ ΜΟΛΑΪΚΟΣ
   Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα της Ζακύνθου και το ρεπορτάζ του φίλου δημοσιογράφου Τάσου Θεοδόση τελικά τα Διλινάτα δεν θα εκπροσωπήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, επιβεβαιώνοντας παλαιότερο ρεπορτάζ μας.
   Μαζί με τα Διλινάτα "μαντήλι" από την Δ΄ Εθνική κούνησαν και η Θύελλα Αμπλοκήπων Ζακύνθου και ο Μολαϊκός από την Λακωνία.




   Όπως από χθες στο ρεπορτάζ της μη συμμετοχής της Θύελλας Αμπελοκήπων Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής, σας είχαμε ενημερώσει, δύο ακόμη ομάδες δε θα δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον ΑΟ Διλινάτα και το Μολαϊκό.
Οι έγκυρες σημερινές πληροφορίες του ioniansports.gr αναφέρουν ότι αμφότερες οι ομάδες δε θα δηλώσουν συμμετοχή κι έτσι ο 6ο όμιλος θα μείνει με μόλις 9 ομάδες. 
   Στις 24 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των χρημάτων του παράβολου για συμμετοχή στη Δ΄ εθνική, οπότε η ΕΠΟ θα έχει σαφή και πλήρη εικόνα για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα.
   Πριν λίγες ημέρες στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" ο συνάδελφος Ευτύχης Μαθιουδάκης φιλοξένησε δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ εθνικής κ. Τοπολιάτη, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγής στον αριθμό των ομίλων, επιμένοντας πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 10 ομίλους.
Από τη στιγμή που στον 6ο όμιλο έχουν μείνει όλες κι όλες 9 ομάδες, δεν αποκλείεται να προστεθούν ομάδες από άλλη Ένωση.
Για παράδειγμα από την Αρκαδία, την Αργολίδα ή την Κορινθία.
Όλα είναι πιθανά.  
   Μετά τις πληροφορίες του ioniansports.gr περί μη συμμετοχής Θύελλας Αμπελοκήπων, Διλλινάτων και Μολαϊκού, οι ομάδες που απέμειναν στον 6ο όμιλο (με την περσινή μορφή συμμετοχής των Ενώσεων) είναι οι εξής:  
Από Αχαΐα: Ατρόμητος Λάππα, Διαγόρας Βραχνεϊκων, Αχαϊκή και Εθνικός Σαγεϊκων 
Από Ηλεία: Πανόπουλο, Δόξα Ν. Μανωλάδας
Από Μεσσηνία: Πάμισσος, Εράνη Φιλιατρών, Εθνικός Μελιγαλά 
Από Ζάκυνθο: - 
Από Κεφαλονιά: -
Από Λακωνία: - 
   Οι ομάδες αυτές είναι 9 στον αριθμό. Είναι προφανές ότι δύσκολα θα διεξαχθεί πρωτάθλημα με τόσο λίγες ομάδες. 
   Τέλος, δεν αποκλείεται να συζητηθεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ η περίπτωση να προταθεί στις δευτεραθλήτριες των Ενώσεων να συμμετάσχουν στη Δ΄ εθνική, κάτι όμως που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.  
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αρκετές ενώσεις θα το προτείνουν αυτό στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής, ώστε να έχουν εκπροσώπους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως όπως προαναφέραμε θεωρείται δύσκολο. 
   Τα πάντα λοιπόν είναι ανοιχτά για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
   Πλέον αναμένουν όλες οι ομάδες τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης του παράβολου συμμετοχής, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στη Δ΄ εθνική κι από εκεί και πέρα η Επιτροπή αναμένεται να αποφασίσει.
Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδόσης - ioniansports.gr 

Ευχαριστούμε τον ioniansports.gr και τον φίλο Τάσο Θεοδόση για την άδεια της παραπάνω αναδημοσίευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου