Τρίτη, Αυγούστου 28

ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ 
ΤΟΝ "ΕΚΛΕΨΕ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο. 
    Άλλο ένα αστέρι του τοπικού μας ποδοσφαίρου μετά τον Χάρη Νάτση (Αστέρα Τρίπολης) και Στάθη Βαλεντή (Arsenal soccer school), άνοιξε "φτερά" για την καταξίωση στο "μεγάλο" ποδοσφαιρικό Ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς από εδώ οφείλουμε να συγχαρούμε τον δασκαλο του, προπονητή των τοπικών ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τακη Φωή που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο ταλέντο του, επένδυσε πολλά σε αυτό, και δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει βασικό σε παιχνίδια μεγάλα και δύσκολα για την ηλικία του (playoffs Δ´ Εθνικής)  και σίγουρα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος από τον ποδοσφαιριστή και την εξέλιξη του. 
     Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που με ήθος και αγωνιστικότητα δούλεψε σκληρά για να πετύχει αυτή την εξέλιξη κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα. Το ίδιο επίσης αξίζουν στην οικογένεια του, μετανάστες από την Πολωνία, που πίστεψε στο ταλέντο  του, την ακαδημία και στον Τάκη Φωή, δίνοντας έναν σπουδαίο αγώνα,  σε μια ξένη χώρα για το παιδί τους και δικαιώθηκαν.
Καλή τύχη Σεμπάστιαν. 
Ευχή όλων να σε δούμε στην Superleague και γιατί οχι και στην Εθνική ομάδα!!!!'
     Ακολουθεί Δ.Τ. της ακαδημίας Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς.

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
   Τέταρτο έτος λειτουργίας των σχολών και τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά με μια μεγάλη επιτυχία που δεν είναι άλλη από την ένταξη του Σεμπάστιαν Χρούχτσιελ στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, ανοίγοντας τα φτερά του για μια μεγάλη καριέρα. 
   Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην σχολή Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε και παρακολούθησε ανελλιπώς όλες τις προπονήσεις και αγώνες με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά. Είχε αξιολογηθεί από τους προπονητές του παναθηναϊκού για να ενταχθεί στην Παιανία είχε πάρει όλο το ρουχισμό αλλά δεν ήρθε αυτή η στιγμή. Ήρθε όμως ο Ατρόμητος Αθηνών μια μεγάλη ομάδα και τον αγκάλιασε και τον πήρε στις τάξεις της. Ο Σεμπάστιαν πλέον έχει όλα τα προνόμια ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
   Υ.Γ   Η σχολή ποδόσφαιρου Παναθηναϊκού του εύχεται καλή σταδιοδρομία, πάνω από όλα υγεία και να τον δούμε σύντομα και στην Εθνική Ελλάδος. Η σχολή θα είναι πάντα δίπλα του και θα του συμπαραστέκεται σε κάθε περίπτωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου