Σάββατο, Αυγούστου 25

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ....
........ο όμιλος δεν παζαρεύεται
     Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησε στα γραφεία του ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου.
       Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος και ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ανουσάκης ενώ την Επιτροπή υδατοσφαίρισης του Ομίλου εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μάκης Κοσμάτος και Άγγελος Πανταζάτος.
     Όλοι στις τοποθετήσεις τους στάθηκαν στην σημαντική παρουσία και τις Πανελλήνιες επιτυχίες όλων των τμημάτων, ενώ εξέφρασαν και αρκετά παράπονα για τους φορείς και ιδιαίτερα την περιφέρεια που δεν βοήθησαν ως όφειλαν ενισχύοντας οικονομικά μια τόσο μεγάλη προσπάθεια και η οποία προβάλλει ολόκληρη την Κεφαλονιά.   
    Ευχαρίστησαν τους χορηγούς αλλά και τους φίλους της ομάδας και τους δημοσιογράφους για την βοήθεια και συμπαράσταση τους στον αγώνα που δίνει ο Όμιλος μέσα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

     Αναλυτικά τώρα την συνέντευξη άνοιξε και προλόγισε ο Λόυκας Νιφοράτος ο οποίος κατ΄ αρχήν είπε ότι ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε., ενώ  με κάποιο παράπονο ανέφερε ότι έπρεπε να παρίστανται και άλλοι αφού εδώ λέγονται πολύ σοβαρά πράγματα με εξ' ίσου σοβαρή ενημέρωση και συνέχισε παρουσιάζοντας την πορεία της ομάδας πόλο στην Α1 καταπληκτική παρά τα οικονομικά προβλήματα. Στην αρχή υπήρχε μια μικρή στασιμότητα που προήλθε από τον παραπάνω λόγο αλλά και την προσωπική κόπωση του Δ.Σ. και της Επιτροπής αλλά στην συνέχεια όλα πήγαν κατ' ευχήν και είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις για την καινούρια χρονιά.
     Ευχαρίστησε από καρδιάς τους παλιούς αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου που τόσο πολύ βοηθούν την προσπάθεια τους.
     Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Ανουσάκης ο οποίος χαρακτήρισε τον Λούκα πρωτοπόρο του Ναυταθλητισμού, ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες του Ομίλου, την Επιτροπή πρωταθλήματος, που πρόσφερε τεράστιο έργο χωρίς την προσωπική τους προβολή , τους χορηγούς και φίλους που και αυτοί βοήθησαν πολύ την προσπάθεια μας. Μάλιστα χαρακτήρισε τεράστια επένδυση την διεξαγωγή του Finalfour  του κυπέλλου υδατοσφαίρισης στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου. Σαν πρόεδρος του Δ.Σ. Κεφαλονιάς παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσω να είμαι κοντά σε όλα τα Σωματεία ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες του τοπικού αθλητισμού.
   Ο Μάκης Κοσμάτος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους χορηγούς που βοήθησαν την δύσκολη προσπάθεια τους, ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Ομίλου για την εμπιστοσύνη του. Όσο για κάποιους που λένε ότι η ενημέρωση από πλευρά μας είναι ελλιπής θα πω ότι μιλάμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι και έτοιμοι να πούμε κάτι.
     Υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα είναι το ίδιο και περισσότερο από πέρυσι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 και ότι ο στόχος και πάλι, κατά αρχήν θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ευχαρίστησε τους νεομεταγραφέντες για την υπομονή τους στην ομάδα μέχρι και την υλοποίηση της μεταγραφής τους και οι οποίοι συμφώνησαν να τους καταβάλλονται μόνο τα οδοιπορικά τους. Για αυτούς που έφυγαν ή έμειναν είπε ότι έμειναν όσοι θέλαμε και έφυγαν πάλι αυτοί που θέλαμε, ευχαριστώντας παράλληλα για την προσφορά τους, αυτούς που αποχώρησαν.
     Για τον πρώην προπονητή, τον Δημήτρη Κρητικό είπε ότι έκλεισε ένας κύκλος μέσα από μεγάλες συγκινήσεις και επιτυχίες. Η προσφορά του ήταν σημαντική και οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά. Άλλωστε καλό είναι να δοκιμάζουμε και άλλα άτομα.
    Για τον νέο προπονητή, αυτός θα ανακοινωθεί προσεχώς αφού υπάρχει ένα διαδικαστικό πρόβλημα που αναμένεται να λυθεί άμεσα. 
     Τα γεγονότα στο περιφερειακό συμβούλιο ήτα λυπηρά από πλευράς Π.Σ. και μας πρόσβαλαν σαν Κεφαλονίτες. Μας απαξίωσαν και δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν και ελπίζω στην συνέχεια να μην δω κάτι στο διαύγεια που θα με ενοχλήσει, καταλήγοντας ότι αν η περιφέρεια βοηθούσε οικονομικά θα συμμετείχαμε στην Ευρώπη
     Ο Άγγελος Πανταζάτος έπλεξε το εγκώμιο του Λούκα, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που τους παρέχει και είπε ότι αν δεν υπήρχε ο Λούκας δεν θα υπήρχε ναυταθλητισμός στην Κεφαλονιά λέγοντας ότι ζει καθημερινά την μεγάλη του αγωνία για τον ναυταθλητισμό, καταλήγοντας είπε ότι περιμένει να βοηθήσουν όλοι το απίστευτο έργο του ομίλου με τις πολλές πανελλήνιες διακρίσεις. Επίσης εξέφρασε παράπονα για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα του κολυμβητηρίου.
     Στην συνέχεια επανήλθε ο πρόεδρος ο οποίος έκανε μια ενημέρωση για τα υπόλοιπα αθλήματα του Ομίλου και ανέφερε ότι στην κολύμβηση γίνεται σπουδαία δουλειά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα ενώ έχουν βγει και κάποια ταλέντα, τόνισε την μεγάλη επιτυχία του φετινού αθλητικού camp, ενώ μας ενημέρωσε για την λειτουργία τμήματος Aqua Aerombics, ακαδημίας polo, και την επανέναρξη του τμήματος ιστιοπλοΐας με προπονήτρια την Γεωργία Παγουλάτου και βοηθό της την Ελένη Σιμάτου, τις επιτυχίες των τμημάτων καγιάκ και ιστιοπλοΐας με τις πρόσφατες επιτυχίες των παιδιών. 
     Τέλος για την τεχνική κολύμβηση είπε ότι γίνεται σπουδαία δουλειά από την Νατάσα Τσίκλη η οποία παράλληλα συμμετείχε αγωνιζόμενη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας μάλιστα την 4η θέση.
     Κλείνοντας είπε με νόημα ότι ο Όμιλος δεν παζαρεύεται ούτε ηθικά ούτε πολιτικά και ότι ο Λούκας Νιφοράτος δεν είναι "Λαμόγιο". 
     Το φετινό ρόστερ του Ν.Ο.Α. 
               
1.      ΠΛΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  (ΤΕΡΜ)                           ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1980
2.      ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   (ΤΕΡΜ)                            ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1979
3.      ΜΑΝΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  (ΤΕΡΜ)                        ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1990
4.      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΕΡΙΦ./ΦΟΥΝΤ) ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1982
5.      ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  (ΑΜΥΝΤ.)                   ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1979
6.      ΡΑΚΟΥΝΙΤΣΑ ΙΓΚΟΡ  (ΑΜΥΝΤ.)                           ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1979
7.      ΔΑΝΔΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΜΥΝΤ.)            ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1973
8.      ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   (ΠΕΡΙΦ.)                       ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1985
9.      ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ   (ΠΕΡΙΦ.)                               ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1989
10.  ΣΤΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ  (ΠΕΡΙΦ.)                                   ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1979  
11.  ΣΑΛΑΧΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ  (ΠΕΡΙΦ.)                                ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ  1990
12.  ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΦΟΥΝΤ.)                       ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ   1983
13.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ  (ΦΟΥΝΤ.)          ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ   1990
14.  ΤΡΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ (ΠΕΡΙΦ.)                                ΧΡΟΝΟΛ .ΓΕΝΝΗΣΗΣ   1993
15.  ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΑΜΥΝΤ.)               ΧΡΟΝΟΛ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ     1981
ΕΦΥΓΑΝ 
ΘΩΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΖΑΧΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 
ΗΡΘΑΝ
ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου