Πέμπτη, Αυγούστου 16

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε.Κ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ


    ΤΡΕΞΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΓΙΑ Α.Ο.Κ.Ι.- Α.Ε.Κ.













    Ποτάμια  ιδρώτα χύνουν καθημερινά στο γήπεδο και κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης και της υπερβολικής υγρασίας που επικρατεί, οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.Ι. και της Α.Ε.Κ. αντίστοιχα. Χθες λόγω της εορτής της Παναγίας δεν έγιναν προπονήσεις αφού υπήρχε ρεπό ενώ σήμερα ρεπό είχαν μόνο οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.Ι., αντίθετα με αυτούς της Α.Ε.Κ. που βρέθηκαν στο γήπεδο.

     Ήδη έχουμε φτάσει αισίως και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην 6η ημέρα προετοιμασίας, με το βάρος όπως είναι φυσικό, να έχει πέσει στην όσο το δυνατόν καλύτερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.
     Οι προπονητές Γιώργος Τόγιας και Σπύρος Παπαδάτος αντίστοιχα στην κυριολεξία τους έχουν βγάλει το «λάδι», κάτι απολύτως φυσιολογικό για τον αρχικό χρόνο της προετοιμασίας. 
     Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται πλήρως στο πρόγραμμα δείχνοντας  πολύ μεγάλη διάθεση δίνοντας παράλληλα  τον καλύτερο τους εαυτό, πράγμα πολύ σημαντικό για την δύσκολη συνέχεια αλλά και κάτι που ικανοποιεί στο απόλυτο τους δυο τεχνικούς.
 Οι προπονήσεις του Α.Ο.Κ.Ι. διεξάγονται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ενώ της Α.Ε.Κ. στο Ενωσιακό Φαρακλάτων, αφού από φέτος θα είναι η έδρα τους.
     Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στην Α.Ε.Κ. δοκιμάζονται δυο Βορειοελλαδίτες ποδοσφαιριστές και όπως λένε οι πληροφορίες έχουν πείσει για την αξία τους και ο μόνος προβληματισμός πλέον που υπάρχει στους παράγοντες της ομάδας είναι αν θα κρατήσουν τον έναν ή και τους δυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου