Τρίτη, Αυγούστου 28

ΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΛΙΝΑΔΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
  Γιατί υποχρεωθήκαμε να δώσουμε μπαράζ το Μάϊο μετά από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας μιας και το πρωτάθλημα της Ένωσής μας τελείωσε το Μάρτιο και φυσικά αποτύχαμε.
  Γιατί δύο μήνες μετά τους αγώνες μπαράζ και λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου μας ενημέρωσαν ότι με νέα απόφασή της η Ε.Π.Ο. μας έδινε το δικαίωμα να συμμετάσχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
  Γιατί με τη θηλιά του χρόνου στο λαιμό να μας πνίγει, ψάξαμε για λίγη αξιοπρέπεια απευθυνόμενοι στις αρχές του τόπου μας και μας την ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
   Γιατί για να εκπροσωπήσουμε με αξιοπρέπεια ένα ολόκληρο νησί χρειάζεσαι χρόνο και χρήμα και δυστυχώς μας τα στέρησαν και τα δύο.
     Γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πολιτισμός και στον πολιτισμό δεν υπάρχουν εκπτώσεις.
  Γιατί τέσσαρες δεκαετίες είμαστε αιμοδότες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οι ορίζοντές μας δεν εξαντλούνται στους διαδρόμους και στα γραφεία της κάθε λογής εξουσίας.
    Γιατί ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ποδοσφαιριστής, με τον οποίο συνεργαστήκαμε πριν 20 χρόνια, ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, μας έλεγε και μας έμαθε ότι: "ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ".
     Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας, τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, για την αντικειμενικότητα και την κατανόηση που έδειξαν στο πρόβλημά μας και όποιους ή μάλλον τον έναν πολιτικό που έπραξε το αυτονόητο, να σταθεί δίπλα μας.

                                                                                                                 ΤΟ Δ.Σ.
                                                                                  ΤΟΥ Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου