Παρασκευή, Αυγούστου 31

ΓΗΠΕΔΑ "ΓΙΟΚ" - ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
   Στην αναβολή  της διεξαγωγής των αγώνων του τοπικού κυπέλλου μέχρι να υπάρξει απάντηση από το υπουργειο αθλητισμου στο οποίο προσέφυγε  λόγω έλλειψης γηπέδων οδηγείται η τοπική Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.  Παρά τα έγγραφα της διοργανώτριας προς την αποκεντρωμένη διοίκηση μέχρι τώρα δεν έγινε κάτι με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αδειοδοτημένα γήπεδα. Αυτή την στιγμή τα μοναδικά που τηρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι αυτά του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και το Ενωσιακό Φαρακλάτων.
Η περυσινή κυπελλούχος Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ομάδα της Εικοσιμίας
   Τελικά η πληγή που χρόνια έχει ανοίξει και καταταλαιπωρεί το τοπικό ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό στα νησιά μας δυστυχώς δε λέει να κλείσει και κάποιοι τελικά πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των σωματείων και των αθλητών τους.
   Για το συγκεκριμένο θέμα μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. Μαζαράκη ο οποίος μας απάντησε επιβεβαιώνοντας το γεγονός τα εξής:  
   "Οι πληροφορίες σας είναι έγκυρες και οι προγραμματισμένοι αγώνες του τοπικού κυπέλλου που ήταν να διεξαχθούν 15-16 Σεπτεμβρίου αναβάλλονται μέχρι να υπάρξει απάντηση απο το υπουργειο αθλητισμου στο οποίο προσφύγαμε. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας στους αρμοδίους φορείς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό, με αποτέλεσμα τα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης εκτός του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και του Ενωσιακού Φαρακλάτων να στερούνται αδείας καταλληλότητας και διεξαγωγής αγώνων. Έτσι οδηγηθήκαμε σε μια τέτοια απόφαση αφού σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είμαστε νόμιμοι και θα κινδυνεύαμε να βρεθούμε στη φυλακή", υπογραμμίζοντας με νόημα στο τέλος ότι: "Τελικά ας αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου