Παρασκευή, Αυγούστου 31

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο "ΠΑΓΚΕ"


Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
   Από την προηγούμενη Δευτέρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού υπό τις οδηγίες του Νίκου Βουτσινά που συνεχίζει και φέτος το έργο του σε αυτήν. Το βάρος όπως είναι φυσικό και μάλιστα από έναν απαιτητικό προπονητή, όπως είναι ο συγκεκριμένος, έχει πέσει στην φυσική κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές να "χύνουν" ποτάμια ιδρώτα προκειμένου να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
   Όλα στην ομάδα κυλούν ήρεμα σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή και το κλίμα να είναι πολύ φιλικό.

   Στόχος της ομάδας στη φετινή περίοδο δεν είναι άλλος από την πολύ καλή παρουσία σε συνδυασμό με την παραμονή της στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει δεκτό!!
  Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του "Πάγκε" με τα αποτελέσματα φέτος να είναι πολύ ενδεικτικά αφού στη βασική ομάδα προωθήθηκαν 6 νεαροί ποδοσφαιριστές. Οι: Νικ. Αντωνίου, Γιωρ. Κομπορόζος, Ντελάϊο Αρμάντο, Γερ. Θωμάς, Γιώργος Μπάμπης και Νικ. Κονδάκης.
   Στην ομάδα επίσης φέτος ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και είναι οι: Παν. Πλατανίτης (Εικοσιμία), Θεοδ. Ζαμπαύτης (Α.Ο.Κ.Ι.), Σπ. Μανωλάτος, Αλ. Πετεινάτος, Γερ. Γασπαρινάτος (Α.Ε.Κ.), Τασ. Παπαθεοδωρόπουλος (από ομάδα των Χανίων), Γιωρ. Βολτέρας (Ολυμπιακός), Ελ. Κατερέλος (Ανωγή), Βασ. Σπανός (Ιονικός) και Θ. Κουλουμπής από Πυλαριακό. Αντίθετα αποχώρησαν οι: Νικ. Ψάλτης (Α.Ε.Κ.), Γερ. Βουκελάτος (Πανιώνιος), Ηλ. Γιαννάς (Α.Ο.Κ.Ι.), Σπ. Σαρλάνης (Α.Ο.Κ.Ι.) και Κων. Γιακουμάτος (ελεύθερος). 
   Στόχος της ομάδας στη φετινή περίοδο δεν είναι άλλος από την πολύ καλή παρουσία σε συνδυασμό με την παραμονή της στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει δεκτό!!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου