Τετάρτη, Αυγούστου 29

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΣΕ ΔΕΚΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onsports.gr το νέο πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής θα διεξαχθεί οριστικά με 10 ομίλους. Τώρα το πως θα διαμορφωθούν και ποιες ομάδες θα τους αποτελούν αυτό αναμένεται να καθυστερήσει και μάλλον πριν την κλήρωση θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ για διατήρηση των δέκα ομίλων στη Δ’ Εθνική και την περίοδο 2012-13, παρά τα σχέδια για αναδιάρθρωση.

Υστερα από την κατάργηση των αγώνων μπαράζ, συνολικά 125 ομάδες είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Δ’ Εθνική, αλλά δεκατρείς δεν δήλωσαν συμμετοχή και είναι οι εξής: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλληράχης (ΕΠΣ Γρεβενών), Ενωση Άνθειας/Αρίστεινου (ΕΠΣ Εβρου), Θύελλα Αμπελοκήπων (ΕΠΣ Ζακύνθου), ΠΑΟ Κρύας (ΕΠΣ Ηπείρου), Διλινάτα (ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης), Μολαϊκός (ΕΠΣ Λακωνίας), Αστέρας Μαγικού (ΕΠΣ Ξάνθης), Αρης Αμφιάλης (ΕΠΣ Πειραιά), Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου (ΕΠΣ Πέλλας), Πανσαμιακός (ΕΠΣ Σάμου), Ελλάς Ανω Καλλινίκης (ΕΠΣ Φλώρινας), Αετός Βαρβάρας (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου (ΕΠΣ Χίου).
Ετσι, οι όμιλοι που θα παραμείνουν δέκα, θα έχουν από 10 έως 13 ομάδες. Ο καταρτισμός θα γίνει με τα περσινά δεδομένα, ενώ η μόνη αλλαγή είναι οι ομάδες των νησιών που αλλάζουν όμιλο, όπως γίνεται κάθε χρονιά.
Τη Δευτέρα (3/9) αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τα νέα πρωταθλήματα, καθώς χρειάζεται η έγκριση του συγκεκριμένου πλάνου από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ η σέντρα υπολογίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου. Μάλιστα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ θα αποφασιστούν και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο.

Πηγή: http://www.onsports.gr/ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου