Πέμπτη, Αυγούστου 23

ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ;

"ΘΗΛΕΙΑ"  ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


  Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ την φετεινή περίοδο του Ηρακλή Πρόννων αφού το «τσουχτερό» περυσινό πρόστιμο των 700€ είναι αδύνατον να καλυφθεί!
Παλαιότερη φώτο της ομάδας
   Σε επικοινωνία που είχαμε με παράγοντα του Σωματείου των Πρόννων μας επιβεβαίωσε το γεγονός και πρόσθεσε ότι η γενικότερη οικονομική κρίση έχει πλήξει και τον Ηρακλή ενώ η ανταπόκριση που περίμεναν από τους τοπικούς φορείς δεν ήταν η ανάλογη. 
   Συνεχίζοντας είπε ακόμη ότι η επιθυμία όλων στην περιοχή είναι η ομάδα να κατέβει να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να βρεθεί ο τρόπος. Τουλάχιστον να γίνει κάποια ρύθμιση του προστίμου από την ΕΠΣΚΙ αφού είναι αδύνατον να βρεθεί πλέον αυτό το ποσό. Επίσης, τόνισε ότι στο περυσινό πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν οικονομικά βάζοντας το χέρι στην τσέπη για να αγωνίζεται η ομάδα, πράγμα που στη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να επαναληφθεί.
   Ευχή όλων μας είναι να βρεθεί λύση και την συμπαθέστατη ομάδα των Πρόννων, με τις πολύ σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις, να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπικό μας πρωτάθλημα δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στη νεολαία της περιοχής να συμμετέχει στις δραστηριότητες του ποδοσφαίρου μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου