Τετάρτη, Αυγούστου 22

Δ.Τ. Ν.Ο.Κ.Ι.


ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Μαϊστράτο, 281 00 Αργοστόλι, Κεφαλονιά                                                
Τηλ/Φαξ: 26710 26275, e-mail: noki@ionion.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
‘‘24η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΝΙΟΥ’’ 
   Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 στo Βαθύ Ιθάκης η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου που είχε ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου στην Κέρκυρα.
   Στον Αγώνα συμμετείχαν 70 περίπου σκάφη από όλη την Ελλάδα,  την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ των οποίων και μερικά από τα πιο δυνατά Ελληνικά πληρώματα. Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε επάξια ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης (ΝΟΚΙ) με δύο σκάφη.
1. ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ με κυβερνήτη τον Τούλιο Κοκκόλη
2. SUPER DOOPER με κυβερνήτη τον Διονύση Κόμη και

   Την Τετάρτη 8/8 τα σκάφη έφθασαν στο Ληξούρι και την Παρασκευή 10/8 δόθηκε η εκκίνηση μπροστά στο Mediterranee όπου την παρακολούθησε πλήθος κόσμου από τη Λάσση μέχρι τις Μηνιές.
  Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι επιτυχίες είχε το SUPER DOOPER με πλήρωμα τον Ποταμιτη Διονύσιος, Ρουκανά Παναγιώτη, Θεοφιλάτο Δημοσθένη, Θεοτοκάτο Παναγιώτη και Κόμη Γεράσιμο κατέκτησε μία δεύτερη και μια τρίτη νίκη στην Κλάση του και στην Γενική Βαθμολογία κατετάγη δεύτερο επίσης στην Κλάση του επί συνόλου 18 σκαφών.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας θέλει να συγχαρεί τους κυβερνήτες και τα πληρώματά για την επιτυχημένη προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια. 
   Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θάλασσας να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Ιστιοπλοΐας του Ομίλου μας κ. Μάκη Μαρκέτο στο τηλ. 6970895823    .
Από το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου