Πέμπτη, Νοεμβρίου 27

Τα βρήκαν σκούρα τα Διλινάτα με την Ανωγή και το 0-0 να δίνει χρώμα στον επαναληπτικό


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  0-0
                                    
Θα πρέπει να περάσουν από τον Άγιο Αντώνη για να πάρουν την πρόκριση τα Διλινάτα μετά το σημερινό 0-0
Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στοι Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα σε νέα μέτρια παρουσία τους κατάφεραν να κάνουν μια ακόμη γκέλα και να μείνουν στην «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην κατά μια κατηγορία παρακάτω από αυτά Ανωγή και να τρέχουν τώρα στο Ληξούρι για «μάχη» της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι, παρ’ ότι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοιχή της μπάλας, ήταν πολύ νευρικοί στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην τελειώνουν σωστά τις φάσεις και τελικά να μείνουν σε αυτό το στείρο 0-0.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με πολύ ενισχυμένη άμυνα έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να κάνουν την «ζημιά» και λίγο έλειψε μάλιστα να τα καταφέρουν σε δυο τρεις περιπτώσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 4΄σε ένα άσχημο διώξιμο με τα πόδια του Κατωπόδη η μπάλα θα βρει στο σώμα του Κατσούρη αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Ο Στεφανιώτης στο 10’ θα βρει δεξιά τον Τανουσάι, αυτός θα προχωρήσει, θα μπει στην περιοχή και λίγο έξω από τη μικρή θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι, στην επιστροφή της ο Κατσούρης μόνος με το τέρμα θα σουτάρει ψηλά άουτ!!
Στο 33’ ο Κ. Τζωρτζάτος από δεξιά μετά από κόρνερ θα βρει τον Μίρτο σε καλή θέση στην περιοχή, η κεφαλιά του όμως θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κατωπόδη.
Νέα σέντρα από δεξιά του Στεφανιώτη, η μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί θα πεταχτεί ο Διον. Τζωρτζάτος και με προβολή θα την στείλει να περάσει και πάλι άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κατωπόδη.
Ένα καλό σουτ του Διον. Τζωρτζάτου μετά την πάσα του Χαραλαμπόγλου στο 41’ θα αναγκάσει τον Κατωπόδη να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια.
Η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο θα είναι για τους γηπεδούχους όταν στο 42’ όταν ο Κατωπόδης θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κ. Τζωρτζάτου.
Έτσι οι δυο ομάδες θα ολοκληρώσουν το μισό του αγώνα ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο όλοι περίμεναν ότι τα Διλινάτα θα αντιδρούσαν και θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσουν με τη νίκη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα να πλέκει σε περιπέτειες.
Ο Χαραλαμπόγλου στο 49’ θα πιάσει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής που θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, που άρχιζαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι θα έρθει στο 56’, ο Κοζομπόλης κερδίζει την μπάλα από τον Σκριβάνο και σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και καταλήγει στον Κ. Αραβαντινό που πλασάρει τον Καλαφάτη. Η μπάλα όμως αποκρούεται προσωρινά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να διώξει στη συνέχεια ο Αναλυτής.
Νέα αντεπίθεση για τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής στο 67’, ο Γιακουμάτος επιχειρεί το δυνατό σούτ, η μπάλα κοντράρει στον Αναλυτή και στη συνέχεια απομακρύνεται.
Νέο δοκάρι, το δεύτερο στον αγώνα, για τους φιλοξενούμενους στο 71’ με κεφαλιά «ψαράκι» του Κ. Τζωρτζάτου μετά την σέντρα από δεξιά του Στ. Καλαφάτη.
Νέα ευκαιρία για την Ανωγή στο 83’ όταν ο Γιακουμάτος θα βρει στην περιοχή τον Κ. Αραβαντινό με τον τελευταίο να μην πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Λ. Καλαφάτη.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 89’ όταν ο Κ. Τζωρτζάτος με κάθετη πάσα βρίσκει σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή τον Πεφάνη, όμως το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων δεν είναι εύστοχο και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Διαιτητής ο κ.  Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Λ. Καλαφάτης, Στεφανιώτης, Κ. Τζωρτζάτος, Μίρτο (46’ Πεφάνης), Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Τανουσάι (59’ Στ. Καλαφάτης), Σκριβάνος, Κατσούρης, Δ. Τζωρτζάτος, Κύργιο (68’ Φ. Τζωρτζάτος).

Ανωγή:(Ν. Κουρούκλης), Κατωπόδης, Κουρούκλης, Τσίγγανος (46’ Θωμάτος), Ανδρ. Αραβαντινός, Αραβαντινός- Λεωνίδης Δ., Ρεμούντης (85’ Αντωνέλος), Γιακουμάτος, Παρίσης, Αραβαντινός-Λεωνίδης Κ., Σούπας, Κοζομπόλης (66’ Πάπλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου