Κυριακή, Νοεμβρίου 23

Παλληξουριακός-Εικοσιμία 1-2... Μπήκε στο 90' και σκόραρε στο 91' ο Κ. Χρηστάτος (Φώτο)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-2

                                    
Μεγάλο "2" στον Άγιο Αντώνη για την Εικοσιμία.... 
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Ληξουριώτες
Σπουδαίας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο.Κ.Ι., πήρε η Εικοσιμία σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι στην δυνατή έδρα του Παλληξουριακού με σκορ 2-0.
«Χρυσή» αποδείχθηκε τελικά η αλλαγή του Δ. Ζησιμάτου που αντικατέστησε τον Γερασιμάτο με τον Κ. Χρηστάτο στο 90’ αφού ο νεαρός παίκτης τον δικαίωσε απόλυτα και σε ένα λεπτό συμμετοχής κατάφερε να γίνει ο «ήρωας» της συνάντησης και με δικό του γκολ οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς να φύγουν από το Ληξούρι με ένα σπουδαίο τρίποντο.
Ο Παλληξουριακός μετά και την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα χάνει σημαντικό πλέον έδαφος στο κυνήγι της 4αδας.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε αρκετές φάσεις και δυο γκολ. Η Εικοσιμία προηγήθηκε για να ισοφαριστεί στη συνέχεια από τους γηπεδούχους που έχασαν μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούν.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5' ο Σπ. Μαρκάτος εκτελεί το φάουλ στην περιοχή εκεί ο Αντωνάτος με προβολή προσπαθεί να πετύχει το γκολ. Όμως ο Γιαννάς ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα.
Γκοοοοοοολ για τους φιλοξενούμενους 0-1
Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ. Ο Γερασιμάτος θα πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι, και στην επαναφορά της ο Αποστόλου που καραδοκούσε, με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα του Μαρκέτου.
Ο Μαρκέτος στο 19’ με δυο εξαιρετικές επεμβάσεις σε ισάριθμα σουτ του Ντουκάι από κοντά θα σώσει την ομάδα του από το 0-2.
Γκοοοοοοολ και 1-1 από τους «ερυθρόλευκους»
Είναι το 25’, ο Σπ. Μαρκάτος εκτελεί το φάουλ από δεξιά, η μπάλα στην περιοχή όπου εκεί ο Ηλ. Αντωνάτος με πολύ όμορφη κεφαλιά «ψαράκι» θα την στείλει στα δίχτυα του Γιαννά ισοφαρίζοντας το σκορ.
Στο 25’ ο Ηλ. Αντωνάτος και πάλι θα κάνει την κούρσα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή θα γυρίσει την μπάλα στην μικρή περιοχή, όμως ο επερχόμενος Σπ. Μαρκάτος δεν προλαβαίνει  να την σπρώξει στα δίχτυα.
Πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους και πάλι στο 35’. Η βαθιά μπαλιά του Λαδά θα βρει τον Σπ. Μαρκάτο στην περιοχή, αυτός θα στρώσει στον Λούλουδα ο οποίος θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 45+2’ ο Μοσχονάς εκτελεί το κόρνερ από δεξιά για να σταματήσει η μπάλα στη συμβολή των δοκαριών και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ.
Έτσι με ισόπαλο το σκορ στο 1-1 οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, οι δυο ομάδες πρόσεχαν τις άμυνες τους και έτσι μοιραία το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα να λείψουν οι καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Ο Ντουκάι στο 50’ θέλει να απειλήσει με ένα σουτ από μακριά αλλά ο Μαρκέτος θα πέσει στην γωνία του και θα μπλοκάρει την μπάλα.
Άτυχοι στάθηκαν οι γηπεδούχοι στο 60’ αφού μετά το δυνατό σουτ του Ηλ. Αντωνάτου θα δουν την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Από το 78’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα αφού ο Μοσχονάς θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.
Οι φάσεις συνέχιζαν να λείπουν και όλοι έιχαν πιστέψει ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο.
Γκοοοοοολ... Ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε μετά από 1' για το 1-2 ο Κ. Χρηστάτος
Μια αλλαγή όμως του Δ. Ζησιμάτου, όπως προείπαμε, θα φέρει τα πάνω κάτω και ο νεαρός Κ. Χρηστάτος θα είναι εκείνος που θα πετύχει στο 90+1’ το νικητήριο γκολ της ομάδας του με ένα συρτό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Μαρκέτου.
Στο 90+3’ είναι η σειρά των γηπεδούχων να μείνουν «δέκα» όταν ο Γ. Λούλουδας θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Δ. Ματιάτου, που άφησε τις ομάδες με κάποια παράπονα.  
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Κ. Κιόση.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός: (Δ. Λιονάτος), Μαρκέτος, Μαρκάτος Σ., Ζερβός, Αντωνάτος Κ., Λαδάς, Λούλουδας, Μαυροειδής (71' Καμινάρης), Τοτζάι (58' Παπαδάτος), Μαρκάτος Σπ., Κατσιβέλης (79' Αναλυτής), Αντωνάτος Ηλ.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Γιαννάς, Μινέτος Χρ., Ψάλτης, Μοσχονάς, Αποστολάτος, Αντωνάτος Κ. (75' Κονόμη), Ντουκάι, Αποστόλου, Στεφανάτος (85' Κουμαριώτης), Κοκόσης, Γερασιμάτος (90' Χρηστάτος).
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου