Κυριακή, Νοεμβρίου 30

Έβαλε "πλώρη" για 4αδα η Πρόοδος...... 5-0 τους Πρόννους (Φωτορεπορτάζ)


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  5-0
                                
Προοδεύει....... φέτος  έχοντας μια εντυπωσιακή παρουσία
Πλώρη για 4αδα έβαλε η καταπληκτική φέτος Πρόοδος Ιθάκης μετά την χθεσινή της εύκολη νίκη επί των Πρόννων με σκορ 5-0 στο Βαθύ και ήδη βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας!
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες σίγουρα δε θα μπορούσαν να περιμένουν τίποτε καλύτερο από ένα τέτοιο παιχνίδι και ιδιαίτερα σε μια τόσο δυνατή έδρα.
Τα  γκολ
Γκοοοοοοολ πολύ νωρίς το 1-0 για την Πρόοδο
Μόλις στο 7’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γρίβας θα διώξει την μπάλα από την περιοχή του, αυτή αφού βρει στο κεφάλι του Σολωμού θα καταλήξει στα δίχτυα των Πρόννων μιας και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βρισκόταν εκτός θέσης.
Γκοοοοοοολ και 2-0 για τους γηπεδούχους
Στο 33’ ο Κιοράι θα βγάλει τη σέντρα με τον διαιτητή σε αυτή την φάση να υποδεικνύει πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ποδοσφαιριστής που θα ευστοχήσει και θα πετύχει το 2-0.
Γκοοοοοοολ και προβάδισμα τριών τερμάτων για τους γηπεδούχους
Στο 35’ ο Αρταβάνης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή.
Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 3-0 θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν δυο ακόμη τέρματα και να ολοκληρώσουν με θρίαμβο με τον δείκτη του σκορ σταματημένο στο 5-0.
Γκοοοοοοολ και 4-0 για την ομάδα του Κ. Πίππου
Στο 55’ ο Τσίρος από δεξιά θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή, εκεί ο Αρταβάνης θα νικήσει τερματοφύλακα και αμυντικούς των γηπεδούχων και με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για 4η φορά πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.
Γκοοοοοοολ και τελικο 5-0 για την Πρόοδο
Ο Κωστόπουλος στο 86’ εκτελεί το κόρνερ σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τον Τσίμας να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να την στέλνει στα δίχτυα ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του με τον καλύτερο τρόπο.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Μαγουλά.
Πρόοδος: (Κ. Πίππος), Γρίβας, Τσίρος, Βρεττός Τσάμης, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τόφαλος (60' Βασιλάκης), Βλασσόπουλος, Κιοράι, Αρταβάνης (80' Τσίμας), Ηλιόπουλος (66' Κωστόπουλος).
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Αλεξίου (50' Ιντζές), Τζαννίνος Δ., Μαγουλάς, Σολωμός, Μπεσλίκας, Κουτροκόης, Τζαννίνος Κ., Γκούντης (80' Μαράτος), Τραυλός, Παππάς. 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου