Τρίτη, Νοεμβρίου 25

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "Ευ Αγωνίζεσθαι" Άννα Πολλάτου


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η παρουσίαση του προγράμματος «Ευ αγωνίζεσθαι» Άννα Πολλάτου.
Ήταν μια πολύ επιτυχημένη από πλευράς οργάνωσης και συμμετοχής εκδήλωση με ένα γήπεδο που είχε κατακλυστεί από μαθητές αλλά και απλούς φίλους του αθλητισμού τιμώντας έτσι την μνήμη της Άννας. Μια εκδήλωση που έφερε τα παιδιά δίπλα σε Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές από τους οποίους διδάχθηκαν τα μυστικά όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος, Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του προγράμματος, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύσης Λυκούδης και ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μπαγιώκης.
Παρόντες από την οικογένεια της Άννας η μητέρα της Κατερίνα αλλά και τα αδέλφια της Διονύσης και Αλέξανδρος.
Παρόντες από πλευράς Ολυμπιονικών στην εκδήλωση ήταν: Νίκη Μπακογιάννη (άλμα εις ύψος), Γιώργος Τζελίλης (Αρσης Βαρών), Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Μαρία Γεωργάτου, Ευα Χριστοδούλου, Ευμορφία Ντώνα, (Ρυθμική Γυμναστική), Σοφία Παπαδοπούλου (Ιστιοπλοΐα), Ελενα Πλατάνα (Πυγμαχία) και η συμπατριώτισσά μας Ελένη Δαρδαμάνη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής) και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης.
Από κοντά και η μασκότ του προγράμματος, ο Ακάδημος ο οποίος δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να συνομιλεί με τους μικρούς μαθητές.
Η υψίφωνος  Αναστασία Ζαννή τραγούδησε το Ολυμπιακό ύμνο και στην συνέχεια με την συνοδεία της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσης Λαυράγκας» υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Βασίλη Περλικίδη τον Εθνικό μας ύμνο.
Η συγκίνηση έφτασε στο αποκορύφωμα όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και κατόπιν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Να αναφέρουμε ότι η Ανούλα ήταν μέλος αυτής της ομάδας και του προγράμματος «Ευ Αγωνίζεσθαι".
Εκτός των παραπάνω και από ότι μπορέσαμε να διακρίνουμε την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Κεφαλονιάς και πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγ. Κωνσταντάκης, Ηλίας Κουρκουμέλης, Γ. Τζωρτζάτος.
Εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και θα περιμένουμε στη συνέχεια ανάλογες εκδηλώσεις στο νησί μας.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου