Τρίτη, Νοεμβρίου 25

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Απαλλάχτηκε από την "ενοχλητική" παρουσία των Διλινάτων... Μόνος 1ος ο Α.Ο.Κ.Ι. 
Μεγάλα "μπαμ" από τους Θιακούς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
"Ξεκόλλησαν" από τον πάτο οι Πρόννοι... Έκαναν σεφτέ στις νίκες
Μόνος 1ος και αήττητος ο Α.Ο.Κ.Ι.
Ολοκληρώθηκε και η 7η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και σιγά-σιγά αρχίζουν να διαμορφώνονται καταστάσεις τόσο στην κορυφή όσο και στην "ουρά".
Έτσι ο Α.Ο.Κ.Ι. παραμένει μόνος πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού τα Διλινάτα υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και μάλιστα στην έδρα τους από την Πρόοδο Ιθάκης, που τείνει να εξελιχθεί σε κακό της "δαίμονα".
Κατά τα άλλα η Εικοσιμία έκλεψε μια μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις 2-1 από τον Παλληξουριακό και παρέμεινε στην Τρίτη θέση αλλά σε απόσταση πια αναπνοής από τα Διλινάτα με μόλις δυο βαθμούς διαφορά.
Μεγάλη νίκη για τους Πρόννους που έκαναν «σεφτέ», 3-1 τον Πυλαριακό και του παραχώρησαν την τελευταία θέση.
Όσο για την διαιτησία αυτή την αγωνιστική υπήρξαν αρκετά παράπονα, όμως όλα τελείωσαν ομαλά.
Έδειξαν συνολικά 28 κίτρινες και δυο κόκκινες κάρτες.
Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο με πολλές μάλιστα δυνατές εκπλήξεις. Κερδισμένες της αγωνιστικής οι Ιθακήσιες ομάδες που έχουν αφήσει ακόμη «μάρμαρο» το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τα Διλινάτα - Παγκεφαλληνιακό.
Κερδισμένος φυσικά και ο πρωτοπόρος, αήττητος Α.Ο.Κ.Ι. που στο ντεμπούτο του Σπ. Παπαδάτου δέχθηκε ευχαρίστως ένα σημαντικό δώρο από την Πρόοδο και παράλληλα με τη δική του νίκη ξέφυγε των αντιπάλων του 3 βαθμούς.
Ας δούμε τα παιχνίδια:
Το πρώτο μεγάλο "μπαμ" έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. με την Πρόοδο να «γκρεμίζει» από την κορυφή τους Διλινάδες παίρνοντας μεγάλη νίκη με σκορ 0-2!!!
Και επειδή οι Θιακοί βάλθηκαν να μας τρελάνουν στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο ο «πολυμήχανος» Οδυσσέας έβαζε σχέδιο πώς να δραπετεύσει από την Κεφαλονιά με ένα «χρυσό» τρίποντο, τελικά το οργάνωσε σωστά και τα κατάφερε μια χαρά αφού νίκησε τον Παγκέ με σκορ 1-2!!!!
Το απόγευμα και μετά τα πρωινά "μπαμ" όλοι περίμεναν μπας και τριτώσει το κακό στο παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Σάμης. Όμως έμειναν με την..... όρεξη αφού οι πρωταθλητές επικράτησαν άνετα των Φωκάτων με σκορ 6-0!!!
Την επόμενη ημέρα στο Δ.Α.Κ., ο Α.Ο.Κ.Ι. ήξερε ότι δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και το δώρο της Προόδου να πάει χαμένο. Έτσι έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει μια ακόμη νίκη, την 7η στα εφτά παιχνίδια του στο πρωτάθλημα από τη Σάμη με σκορ 3-0 και να μείνει ολομόναχος στην κορυφή!!
Στο μεγάλο ντέρμπι του Αγίου Αντωνίου η Εικοσιμία με δύναμη και φοβερό πάθος πίστεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό στη νίκη και δικαιώθηκε αφού κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο και τεράστιο διπλό απέναντι στο δυνατό Παλληξουριακό με γκολ στις καθυστερήσεις που διαμόρφωσε το τελικό 1-2!!
Τέλος στο άλλο ντέρμπι, αυτό των ουραγών στα Τζανάτα, οι τοπικοί Πρόννοι θα πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον Πυλαριακό. Μια νίκη μισή παραμονή που τους κάνει να νιώθουν πιο βολικά και αισιόδοξα στη συνέχεια.

Έτσι η τελευταία αγωνιστική αφήνει στην πρώτη θέση μόνο του τον Α.Ο.Κ.Ι. και στην τελευταία τον Πυλαριακό για πρώτη φορά φέτος.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-2
Με τον αγώνα Διλινάτων - Προόδου Ιθάκης, Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Κανείς δεν περίμενε ότι η Πρόοδος θα έπαιρνε μια μεγάλη νίκη, θα έσπαζε το αήττητο και πιθανόν να γκρέμιζε από την κορυφή τους γηπεδούχους, εκτός από τους ίδιους τους Θιακούς οι οποίοι παίζοντας έξυπνα, με ψυχή, πάθος αλλά και μεγάλη καρδιά αξιοποιώντας στο έπακρο της ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν πήραν μια μεγάλη νίκη που ίσως αλλάζει πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα των δυο ομάδων.
 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - 1-2
Αμέσως μετά τον αγώνα Διλινάτων-Προόδου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η δεύτερη ομάδα από την Ιθάκη, ο Οδυσσέας, φιλοξενήθηκε από τον Παγκεφαλληνιακό. Η ομάδα του Σπ. Ζερβού θα βαλθεί να μας τρελάνει αφού θα ντουμπλάρει τις νίκες των Θιακών ομάδων με ένα σπουδαίο 1-2.
Μια νίκη ατόφιο "χρυσάφι" για τη συνέχεια και το όνειρο της παραμονής. Θα λέγαμε μισή παραμονή!!
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  6-0
Συνέχεια της 7ης αγωνιστικής σήμερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και πάλι η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. των "δέκα" και πάλι ποδοσφαιριστών, αντιμετώπιζε τα Φωκάτα.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και την ομάδα του Γ. Τόγια σαφώς ανώτερη, είχε την κατοχή και με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, να παίρνει μια ακόμη σχετικά εύκολη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη τις τελευταίες αγωνιστικές και να συνεχίζει σε τροχιά 4αδας.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  3-0
Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. ασταμάτητος και στο ντεμπούτο του Σπ. Παπαδάτου στον πάγκο του, ξεπέρασε ένα ακόμη εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας της αξιόμαχης Σάμης με σκορ 3-0.
Σε γενικές γραμμές ο Α.Ο.Κ.Ι. ήταν πιο κινητικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ η Σάμη αντέδρασε κάπως αργά και συγκεκριμένα μετά την επίτευξη του 2-0 από τους γηπεδούχους.
Έτσι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου εκμεταλλευόμενη και την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα των Διλινάτων από την Πρόοδο Ιθάκης έμεινε πλέον μόνος «οδηγός» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς διαφορά από την μέχρι πρότινος συγκάτοικο του, ομάδα των Διλινάτων.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-2
Σπουδαίας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο.Κ.Ι., πήρε η Εικοσιμία Κυριακή το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι στην δυνατή έδρα του Παλληξουριακού με σκορ 2-1.
«Χρυσή» αποδείχθηκε τελικά η αλλαγή του Δ. Ζησιμάτου που αντικατέστησε τον Γερασιμάτο με τον Κ. Χρηστάτο στο 90’ αφού ο νεαρός παίκτης τον δικαίωσε απόλυτα και σε ένα λεπτό συμμετοχής κατάφερε να γίνει ο «ήρωας» της συνάντησης και με δικό του γκολ οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς να φύγουν από το Ληξούρι με ένα σπουδαίο τρίποντο.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-1
Την πρώτη τους νίκη, την κατάλληλη στιγμή και αντίπαλο πέτυχαν την Κυριακή το απόγευμα στα Τζανάτα οι Πρόννοι στο ντέρμπι των ουραγών με αντίπαλο τον αποδεκατισμένο Πυλαριακό με σκορ 3-1.
Έτσι οι Πρόννοι σαν καλοί...... οικοδεσπότες παραχώρησαν την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα στον σημερινό τους αντίπαλο και ξεκόλλησαν μετά από 6 αγωνιστικές από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
Η νίκη τους μάλιστα αποκτάει ιδιαίτερη αξία αφού είναι συνέχεια της σπουδαίας ισοπαλίας στο Βαθύ με τον Οδυσσέα δηλαδή δυο επιτυχίες με τις ομάδες που θα παλέψουν μαζί τους για την σωτηρία.
 Η Πύλαρος πια βρίσκεται στην τελευταία θέση και κάτι πρέπει να γίνει στη συνέχεια για να μπορεί να ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Τα μοιράστηκαν όλα στην 7η αγωνιστική... γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοιι
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 3 και οι φιλοξενούμενοι επίσης 3!! Δεν είχαμε καμία ισοπαλία.
Είκοσι (20) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 5 λιγότεροι από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν λιγότερο επιβαρυμένο αφού βγήκαν από τα τσεπάκια των "αρχόντων" του Σαββατοκύριακου μόνο 2 κόκκινες.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 28! κίτρινες κάρτες. 
Αήττητος πλέον παραμένει μόνο ο Α.Ο.Κ.Ι. ενώ τη χαρά της νίκης γεύτηκαν, μετά από εφτά αγωνιστικές, οι Πρόννοι και ο Οδυσσέας Ιθάκης που νίκησαν Πυλαριακό και Παγκεφαλληνιακό αντίστοιχα.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι επιμένει να μην εμφανίζεται η "λευκή" ισοπαλία μετά από εφτά αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η αγωνιστική ημέρα ήταν ελαφρώς ανεβασμένη........ Σημειώθηκαν 21 συνολικά τέρματα. Δηλαδή 3 περισσότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Α.Ε.Κ. - Φωκάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνολικά 6!!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν  14 έναντι  7 των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 3,5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα είναι της Α.Ε.Κ. με 26 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι., με 1 μόνο γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα είναι  των Φωκάτων  με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 33 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχει ο Α.Ο.Κ.Ι., 7!!
Περισσότερες ισοπαλίες η Α.Ε.Κ., με τον Παλληξουριακό, τον Οδυσσέα Ιθάκης και την Σάμη, που έχουν από 2.
Περισσότερες ήττες ο Πυλαριακός 6.
Λιγότερες νίκες ο Οδυσσέας Ιθάκης, Σάμη, Πυλαριακός και οι Πρόννοι με 1!!
Λιγότερες ήττες Α.Ο.Κ.Ι. με 0!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 28!!!  Οι περισσότερες (11) στο παιχνίδι Παλληξουριακού-Εικοσιμίας στο Ληξούρι με διαιτητή τον κ. Διον. Ματιάτο. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική θα πούμε ότι ήταν λιγότερο επιβαρυμένο, αφού είχαμε μόλις 2 κάρτες τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ συνεχίζει να προηγείται ο Εμιλιάνο της Α.Ε.Κ. που πέτυχε 2 αυτή την αγωνιστική. Έτσι έχουμε 1ο τον ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων" με 12 γκολ και ακολουθούν ο Α. Πολλάτος του Α.Ο.Κ.Ι., ο Ηλ. Αντωνάτος του Παλληξουριακού και στη συνέχεια ο Διον. Τζωρτζάτος των Διλινάτων με τον Γ. Βουκελάτο του Α.Ο.Κ.Ι. με 6, ενώ ακολουθούν αρκετοί με 5 τέρματα ή λιγότερα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0 – 2
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1 – 2
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
60
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
12
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
30
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3 – 1
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι
21
7
7
0
0
23
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
18
7
6
0
1
13
4
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
16
7
5
1
1
18
7
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
14
7
4
2
1
26
7
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
7
3
2
2
13
6
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
10
7
3
1
3
9
14
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
7
7
2
1
4
13
12
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
7
2
0
5
5
20
9.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
7
1
2
4
10
11
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
5
7
1
2
4
10
23
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
7
1
1
5
8
33
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
7
1
0
6
7
17
Η επόμενη αγωνιστική (8η  29-30/11/14)
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Π.Α.Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
6.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Σε όσους βοήθησαν και συμμετείχαν για να έχει επιτυχή έκβαση το πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι» Άννα Πολλάτου στο Αργοστόλι και τα κατάφεραν πολύ καλά. Άλλωστε έτσι έπρεπε να γίνει για να χαίρεται και η Αννούλα μας εκεί ψηλά.
* Η ενδιαφέρουσα συνάντηση των αντίπαλων πάγκων, στον αυριανό αγώνα κυπέλλου μεταξύ Διλινάτων-Ανωγής. Του Στάθη Αναλυτή και του Ν. Κουρούκλη. Δύο παλιών φίλων και συμμαθητών. Και όπως λένε φίλοι... φίλοι αλλά στο γήπεδο θα φάνε τα "μουστάκια" τους για τη νίκη της ομάδας τους!!
* Στην Εικοσιμία που πίστεψε και πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ότι μπορεί να τα καταφέρει και πέτυχε να φύγει από τον Άγιο Αντώνη με ένα τεράστιο «2»..... Από πολύ δυνατό ατσάλινο κράμα είναι φτιαγμένη ετούτη η ομάδα της Λειβαθούς!!
Στις δυο Ιθακήσιες ομάδες που έκαναν τα μεγάλα μπαμ την προηγούμενη αγωνιστική και έστειλαν κόσμο στην .... «εντατική».... και ο Δήμαρχος πετάει από την χαρά του. Και εμείς θα σας αποκαλύψουμε ότι είχε προβλέψει νίκες και των δυο ομάδων του νησιού του..... Τώρα αν έγινε φωταγώγηση στο Βαθύ και τον Σταυρό δεν μπορέσαμε να μάθουμε.....
* Στον Α.Ο.Κ.Ι. για το απόλυτο 7Χ7 και την μοναξιά του στην κορυφή..... Σιγά μην άφηνε το δώρο της Προόδου ανεκμετάλλευτο... τελευταίο «θύμα» του η Σάμη!!
Στους Πρόννους που επιτέλους αποχωρίστηκαν την τελευταία  θέση του βαθμολογικού πίνακα και ως καλοί οικοδεσπότες..... παραχώρησαν την θέση τους στον αντίπαλό τους Πυλαριακό!!!
* Σε αυτούς που ενδιαφέρονται εκεί στα Βόρεια και προσπαθούν να πείσουν τους αρμοδίους να φτιάξουν το γήπεδο της περιοχής τους.... Οι υποσχέσεις μάλιστα έχουν δοθεί..... Τώρα αν θα υλοποιηθούν μόνο οι κατέχοντες γνωρίζουν!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Στις κακές διαιτησίες της τελευταίας αγωνιστικής που άφησαν με πολλά παράπονα νικητές και ηττημένους, γηπεδούχους και φιλοξενούμενους!!
* Στο περιστατικό που πληροφορηθήκαμε ότι πήγε να γίνει στον Άγιο Αντώνη.... Ευτυχώς που τα μπεκ δεν άνοιξαν...... και οι..... στροφές κάποιου εκεί έσωσαν την κατάσταση......
Στην απουσία των Κεφαλονιτών από την τελετή υποδοχής των Ολυμπιονικών στο θέατρο «Κέφαλος» χτες βράδυ για το πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι» Άννα Πολλάτου.... Ευτυχώς την κατάσταση έσωσαν σήμερα οι μαθητές που κατέκλυσαν το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο φάνηκε μικρό για να τους χωρέσει όλους!!!Πολλά μπράβο στα παιδιά αλλά και στους δασκάλους τους!!!
Όσο γραφικοί και να γινόμαστε και αυτή την φορά στην άθλια κατάσταση των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς... Εμείς θα το γράφουμε συνεχώς μέχρι κάποιων να ξεβουλώσουν επιτέλους τα αυτιά......
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Α.Ε. ΛΕΧΑΙΝΑ - Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  37-58

Εφτάψυχος» ο ΑΣΚ!  Αν και με ελλείψεις πέρασε νικηφόρα και από την Κάτω Αχαγιά 
και έκανε το 7 στα 7 στην Α2 ΕΣΚΑ-Η

Αν και με ελλείψεις,  ο  Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς, πέρασε νικηφόρα και από την Κάτω Αχαγιά, επικρατώντας της Α.Ε.Λ. με 58-37 και έκανε το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα της  Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, με «όπλο» τους την άμυνα, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας άλλη μία δύσκολη αποστολή. 
Μάλιστα, στο τρίτο δεκάλεπτο επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πετύχουν μόλις 3 πόντους, γεγονός που βοήθησε να αυξηθεί η διαφορά και να έρθει η τελική επικράτηση!
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
(Σε 7 αγώνες)
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
14
7
7
0
0
468
377
91
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
12
7
5
2
0
475
459
16
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
12
7
5
2
0
446
362
84
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
11
7
4
3
0
384
381
3
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
11
7
4
3
0
445
419
26
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
11
7
4
3
0
374
338
36
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
10
6
4
2
0
375
313
62
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
10
7
3
4
0
411
421
-10
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
10
7
3
4
0
473
484
-11
ΠΥΡΓΟΣ 99
9
7
2
5
0
366
453
-87
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
9
7
2
5
0
351
410
-59
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
9
6
3
3
0
384
338
46
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
8
7
1
6
0
354
413
-59
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
8
7
1
6
0
290
428
-138
Η επόμενη αγωνιστική  (8η)
(26/11/2014)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/11/14
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
26/11/14
7:30:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
26/11/14
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
26/11/14
5:30:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
30/11/14
1:30:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
26/11/14
8:00:
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
26/11/14
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
ΕΦΗΒΟΙ
Α.Σ.Κ. – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 105-26
Κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Εφηβικού πρωταθλήματος, με προοπτική κατάκτησης και συμμετοχής στην τελική φάση όπως είναι ο Απόλλωνας Πατρών, οι Εφηβοι του ΑΣΚ είχαν εξ’ αντικειμένου δύσκολο έργο.
Το τελικό 105-26 υπέρ της ομάδας της Πάτρας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, πλην όμως έδωσε στα παιδιά του Σάββα Κυριακίδη, πολλές χρήσιμες παραστάσεις για το μέλλον.
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
29/11/14
1:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΧΑΓΙΑ 82
30/11/14
8:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
ΑΙΓΕΑΣ - Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ  57-71
Τη δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑΗ πέτυχε προχθές ο Ν.Ε.Ο.Λ. επί του Αγαία στο Αέθλειο, με σκορ 71-57 και συνεχίζει στην κορυφή του ομίλου του.
Η ομάδα του Μάρκου Τζουγανάτου σαφώς καλύτερη ξεκίνησε εντυπωσιακά αρχίζοντας και τελειώνοντας συνεχώς μπροστά στο σκορ.
Την επόμενη αγωνιστική (30/11 και ώρα 3:30 μ.μ.) η ομάδα του Ληξουρίου θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Παλλικής τον Πήγασο.

Βαθμολογία Β' ΕΣΚΑΗ
(Σε 2 αγώνες)
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
6
3
3
0
0
129
80
49
Ν.Ε.Π
6
3
3
0
0
105
59
46
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΜΠΕΓ
6
3
3
0
0
99
54
45
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΣΕΦΑ
6
3
3
0
0
90
49
41
ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
5
3
2
1
0
89
50
39
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
5
3
2
1
0
94
59
35
ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ
5
3
2
1
0
99
65
34
ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
5
3
2
1
0
120
89
31
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΟ
4
2
2
0
0
40
0
40
ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
0
18
0
0
18
0
360
-360

Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
29/11/14
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
Ν.Ε.Π - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
30/11/14
7:30:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΟ  - ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
30/11/14
3:30:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ 
30/11/14
5:30:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΣΕΦΑ - ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου