Σάββατο, Νοεμβρίου 29

Συνεργασία που αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Παλληξουριακού και τις Ακαδημίες του

Ο Παναγής Μαρκέτος ο νέος επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Παλληξουριακού

Μια σπουδαία.... «μεταγραφή» πραγματοποίησε ο ιστορικός Παλληξουριακός, αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με κάποιον ποδοσφαιριστή αλλά σε στελέχωση προπονητική στα τμήματα υποδομής του,   αφού ενέταξε ως υπεύθυνο, επικεφαλή των Ακαδημιών του έναν εξαίρετο, επιστήμονα και καταξιωμένο άνθρωπο του χώρου. Πρόκειται για τον φίλο Παναγή Μαρκέτο.
Με τον Παναγή ο γράφων είχε την τιμή να συνεργαστεί και μάλιστα τα αποτελέσματα ήταν άκρως επιτυχημένα με κορύφωση την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι θα μου επιτραπεί να πω και από την εμπειρία μου από αυτή την συνεργασία, ότι είναι ένας επιτυχημένος επιστήμονας στο είδους του, δουλευταράς και σίγουρα στο μέλλον θα αποδειχθεί σοφή η ενέργεια των ανθρώπων της ομάδας του Ληξουριού.
Προσωπικά εύχομαι στον επιστήμονα γυμναστή-προπονητή και καλό μου φίλο Παναγή κάθε επιτυχία στο έργο του που προσωπικά είμαι σίγουρος για αυτό. Όπως σίγουρος είμαι για την μελλοντική παρουσία αξιόλογων ποδοσφαιριστών σε ποδοσφαιρική αξία και ήθος.
Ας δούμε τι λέει για αυτή την συνεργασία ο Παλληξουριακός:

«Είμαστε στην αληθινά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή ως επικεφαλή των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου, του ανθρώπου που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο σωμάτιο από την θέση του γυμναστή, του ποδοσφαιριστή κι εν συνεχεία προπονητή της Ομάδας, του κ. Μαρκέτου Παναγή.
Οι επιστημονικές γνώσεις του στον χώρο της φυσικής αγωγής και η εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, οχυρώνουν με τον βέλτιστο τρόπο την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα μας τα τελευταία δυο χρόνια, για την αναδιοργάνωση και ανάπτυξη των ακαδημιών της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου